Dzaastine 3 266 Share Posted January 24 Cóż, wielu z Was boi się poruszać pewne tematy, ale zabranie głosu to bardzo ważna kwestia w życiu naszej społeczności. Stąd też pytanie: Czy według Ciebie jest coś do zmiany na sieci? Może to drobny szczegół, ale zmieniający wiele? Podzielcie się swoimi opiniami. 1 Link to post Share on other sites
(1)`SzYMI -.^ 1 075 Share Posted January 24 Brakuje rangi stulejarza dla mnie ^^ 3 2 Link to post Share on other sites
Agatka. 2 150 Share Posted January 24 ja sie nie boje niczego, yolo więc tak, super by było jakby opiekunowie (przynajmniej na ostrej) zaczęli brać adminów z jakimś poziomem gry a nie każdego kto sie nawinie i da pieniądze, bo wiele z nich banuje tych lepszych zamiast ich dłużej posprawdzać, potem pełno demek leży do sprawdzenia i nie ma nawet kto tego ruszyć (nie zawsze większa ilość adminów jest tą lepszą opcją ) + branie każdego 'chętnego' na BL bez rozpiski demek przed zaakceptowaniem podania też jest słabym pomysłem, te ostatnie dymy z 'cziterami' tylko pokazują, że więcej kłopotów to przynosi niż korzyści 3 1 By (1)`SzYMI -.^, January 24 Dlatego #AgatkanaBLa Link to post Share on other sites
TOKSYNA 1 936 Share Posted January 24 Hmm proponowałabym w jakiś sposób oddzielić sekcję 1.6 od GO, zmieniłabym kolor czcionki w "Zagłosuj na Nas" żeby się bardziej odróżniał ten jakże ważny temat w sumie dla Nas jako sieci. Żeby @ Agatka. @ Yuuki.I @ Vitanellzostały grafikami A @ Agatka.dodatkowo BL xd 1 Link to post Share on other sites
SZNYCEL 32 Share Posted January 31 Chciałbym, żeby na sieci dla gry CS 1.6 pojawił się serwer Zombie Biohazard lub Zombie Escape z LVL. Link to post Share on other sites
Recommended Posts