dymeek 92 Share Posted January 23 edited Nick podczas gry: reisy Data Bana: 23.01 Mapa: kabul Nick Admina: Krzysiek Aka Mlody Powód Bana: INNY CHEAT Screeny (paczka .zip):- Twoje IP / SteamID: macie Wycinek z konsoli / link do bana: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : reisy [AMXBans] Powod : ' Inny cheat. Odwolaj sie na forum ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cskatowice.com [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 517048480 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 5.206.244.216 ' [AMXBans] =============================================== Juz mowie o co chodzi XDD o tzw flicki przez sciane, ktore zrobione sa na sluch z ALTEM No moje wytlumaczenie jest takie, że bylo paru adminow na serwerze i bym sie raczej nie palil jakims aimbotem na pb XD Edited January 23 by dymeek 2 2 Link to post Share on other sites
relax 1 129 Share Posted January 23 Zasady znasz @ Blacklisted CS 1.6 @ Moderator No i zapraszamy admina banującego @ MlodyJSE Link to post Share on other sites
DavidM 291 Share Posted January 23 @ Waterovsky, Znowu muszę cię poprosić >.< Link to post Share on other sites
MlodyJSE 82 Share Posted January 24 Akcja toczyła się w 9 rundzie, dziwnie patrzał przez ścianę akurat tak jak szedł gracz (centralnie po graczu). Ta sytuacja mnie zaczęła bardzo zastanawiać i postanowiłem dać mu bana. Przy kreskach adminowskich widać to dokładniej. Rozumiem, że grasz na słuchawkach, ale to na prawdę było dziwne, dość daleko był gracz, żeby tak idealnie go było słychać. 1 Link to post Share on other sites
dymeek Autor Tematu 92 Author tematu Share Posted January 24 edited Musiałbym zobaczyć demko no ale w 100% musiałem go usłyszeć bo inaczej bym nie jeździł specjalnie po ścianie a jakbym miał wh to bym się przynajmniej krył hah Edited January 24 by dymeek 1 Link to post Share on other sites
Waterovsky 930 Share Posted January 24 3 godziny temu, MlodyJSE napisał: dość daleko był gracz, żeby tak idealnie go było słychać. Jeśli chodzi o akcję z 8:55, to chyba masz problem ze swoimi odbiornikami dźwięku. Nie widzę nic spalonego na tym demku. Gość gra dość dynamicznie i głównie na słuch. 2 Link to post Share on other sites
Waterovsky 930 Share Posted January 24 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Gracz został ODBANOWANY Temat został zamknięty przez moderatora lub administratora, jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj post. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Z Pozdrowieniami, Ekipa CSKatowice.com 1 Link to post Share on other sites
Recommended Posts