Luxyrie 722 Share Posted January 23 Kilka osób odpowiedziało mi na 9 pytań, przez które musicie odgadnąć kto kryje się pod opisami. Ale jedna osoba to fejk *Przykład typowania* Anonim nr 1- @Luxyrie Anonim nr 2- fejk Anonim nr 3- @Luxyrie Anonim nr 4- @Luxyrie *** *odgadnięcie osoby - 1pkt *odgadnięcie fejka - 2 pkt ZAPRASZAM DO TYPOWANIA! Z jakim serwerem jesteś kojarzony(a) ? Chyba Paintball Czym się interesujesz? W sumie wszystkim po trochu Jedno słowo, przez które mogą kojarzyć Cię inni. Co to będzie ? Goku Dokończ zdania: Lubię.. spać Nie lubię.. ludzi Chciał(a)bym.. być mniej leniwy(a) Opisz siebie 3 przymiotnikami: Jestem osobą szczerą, w ch*j leniwą i w połowie aspołeczną Jaką najwyższą rangę posiadałeś(aś) na serwerze? Najwyższą Ulubiona piosenka? Obecnie chyba Guzior - Trapstar Co byś zrobił(a), gdyby miało nie być jutra? Przedawkował(a)bym energetyki, żeby nie przegapić końca XD Co cechuje Twoje województwo? Pyry Z jakim serwerem jesteś kojarzony(a) ? Paintball Czym się interesujesz? Muzyką Jedno słowo, przez które mogą kojarzyć Cię inni. Co to będzie ? Palimy? Dokończ zdania: Lubię.. jarać Nie lubię.. pić alkoholu Chciał(a)bym.. dokonać niemożliwego w Polsce, czyli zalegalizować marihuanę hah Opisz siebie 3 przymiotnikami: Szczery, pomysłowy, ujarany Jaką najwyższą rangę posiadałeś(aś) na serwerze? Administrator Paintball Ulubiona piosenka? Kali - Gdzie jesteś? Co byś zrobił(a), gdyby miało nie być jutra? Włączył sobie utwór Kali - Gdy zgaśnie słońce. Zrelaksował się i pomyślał o swoich skarbach Co cechuje Twoje województwo? PAPRYKARZ SZCZECIŃSKI Z jakim serwerem jesteś kojarzony(a) ? DD2 Czym się interesujesz? Kobietkami i samochodami Jedno słowo, przez które mogą kojarzyć Cię inni. Co to będzie ? Krasnal Dokończ zdania: Lubię.. dziewczyny Nie lubię.. kustosza Chciał(a)bym.. mieć swoją firmę Opisz siebie 3 przymiotnikami: Kreatywny, nerwowy, zabójczo przystojny Jaką najwyższą rangę posiadałeś(aś) na serwerze? Najwyższą Ulubiona piosenka? Guzior - Fala Co byś zrobił(a), gdyby miało nie być jutra? Napad na monopolowy XD Co cechuje Twoje województwo? Hala widowiskowo-sportowa Z jakim serwerem jesteś kojarzony(a) ? PB Czym się interesujesz? Kiedyś piłka nożna, teraz bez jakiegoś konkretnego hobby Jedno słowo, przez które mogą kojarzyć Cię inni. Co to będzie ? Zadymiarz Dokończ zdania: Lubię.. Jagermeister Nie lubię.. fałszywych ludzi Chciał(a)bym.. skoczyć ze spadochronem Opisz siebie 3 przymiotnikami: Zabawny (kto wie ten wie), bezpośredni, niezdecydowany Jaką najwyższą rangę posiadałeś(aś) na serwerze? Opiekun Ulubiona piosenka? Trill Pem - Nagini Co byś zrobił(a), gdyby miało nie być jutra? Impreza ze znajomymi do upadłego + wspominanie starych czasów Co cechuje Twoje województwo? Morze 1 Quote Edit Link to post Share on other sites
relax 1 129 Share Posted January 23 @ Waterovsky @fejk @ cajmert @ DavidM Quote Edit Link to post Share on other sites
Dzaastine 3 256 Share Posted January 23 1. @ Waterovsky 2. @ PorannyJeffrey 3. @ cajmert hmmm, tylko coś mi te samochody nie bardzo pasują xD 4.fejk 1 Quote Edit By relax, January 23 Powinny być pociągi xD Link to post Share on other sites
Agatka. 2 150 Share Posted January 23 1. @ Waterovsky 2. nie wiem 3. @ cajmert 4. fejk Quote Edit Link to post Share on other sites
(1)`SzYMI -.^ 1 075 Share Posted January 24 @ Waterovsky @ PorannyJeffrey @ cajmert fejk 1 Quote Edit Link to post Share on other sites
.sQn 191 Share Posted January 24 @ Waterovsky @ cajmert Nie wiem fejk Quote Edit Link to post Share on other sites
Recommended Posts