zajączek zagłady 113 Share Posted January 21 Witajcie Niedawno, tj. dzisiejszej nocy, wpadłem na pomysł jak można by sprawić, żeby mimo reklamy była stała/powoli rosnąca ilość graczy na serwerach 1.6 Pomysł jest taki, że można by zaoferować pewne nagrody za czas spędzony w grze. Nie wiem jak w kwestiach technicznych z tym, ale możliwe że wiązałoby się to z wprowadzeniem nie wiem, leveli? Przykładowo lvl 5 ma odblokowaną rezerwację slota, lvl 10 widzi nick admina który używa y@, co oczywiste te "OP" rzeczy typu podwójny skok, lepsze markery, nie były by w zasięgu kilku h gry. Podobny system, choć siłą rzeczy mniej rozbudowany proponuję wprowadzić na dd2. Nie będę tam pisał bliźniaczego tekstu, każdy chyba jest w stanie sobie to przełożyć na inne realia. Ja tylko daje sugestię, a Wy co o tym myślicie? Pisać w komentach, nie boje się krytyki, w końcu piszę to publicznie i do wszystkich. Dodam jeszcze że muszę założyć że gracze posiadający vipa i tak będą wbijać na serwer, a Ci którzy chcą się z nim zrównać nabijając poziomy za czas w grze, musieliby przegrać masę czasu. Co mogłoby skłonić niektórych do jego zakupu, "bo szybciej bym to miał/a" 2 1 Quote Edit Link to post Share on other sites
Paczosik 10 Share Posted January 21 Braciszku, czy ktoś, kiedyś zakopał kopa w d*** Tobie? Super pomysł, jestem za, tylko przekonaj mnie do dłuższego grania. 1 Quote Edit Link to post Share on other sites
Dzaastine 3 259 Share Posted January 21 Na PB może i taka opcja zdałaby egzamin, ale na DD2 myślę, że jest to bez sensu. Prosty, klasyczny serwer z dodatkiem VIPa, ekipa praktycznie cały czas taka sama, ludzie mogliby się trochę zniesmaczyć jakimiś levelami 1 Quote Edit Link to post Share on other sites
zajączek zagłady Autor Tematu 113 Author tematu Share Posted January 21 4 minuty temu, Paczosik napisał: Braciszku, czy ktoś, kiedyś zakopał kopa w d*** Tobie? Super pomysł, jestem za, tylko przekonaj mnie do dłuższego grania. Jeszcze nie wymyśliłem co może sprawiać żeby vipy jeszcze więcej czasu spędzały na serwerze, no i co można im dodatkowo zaoferować? No i właśnie, urok tego dd2 jest taki że nie ma tam zbędnych pierdół. Levele nie moglyby się rzucać w oczy, podgląd tylko po wpisaniu komendy Quote Edit Link to post Share on other sites
KILER TY GO KILIM 42 Share Posted January 21 Na pb raczej tez by to nie przeszło ... 1 Quote Edit Link to post Share on other sites
Ogen Dogen 2 252 Share Posted January 21 Pomysł może i fajny, ale ciężko byłoby wymyślić listę gratyfikacji Chyba, że jakieś tymczasowe typu vip na kilka dni. Od strony technicznej musielibyśmy przemyśleć sprawę, jak uniknąć nadużyć np. afczenie na spect. 1 Quote Edit Link to post Share on other sites
Ichigo Kurosaki 竜 63 Share Posted January 21 15 minut temu, Ogen Dogen napisał: Od strony technicznej musielibyśmy przemyśleć sprawę, jak uniknąć nadużyć np. afczenie na spect. To proste, wystarczy coś tego typu Spoiler http://hlds.pl/Kick_spect_(amx_plugin) Tylko edytować, by sprawdzało i wykonywało co na przykład 3 rundy no i flagi odpowiednio ustawić pod nasze - (adminów). 1 Quote Edit Link to post Share on other sites
Recommended Posts