yogae 48 Share Posted January 20 Witam, Wstęp Czy zapoznałeś się z regulaminem?: Tak Czy rozumiesz jego prawa; zakazy; nakazy?: Tak Czy akceptujesz zawarte w nim przepisy?: Tak Rozpoznanie: Na jakim serwerze chcesz Admina?: Pb Doświadczenie: jestem doświadczonym administratorem (jeśli można to tak nazwać) , miałem już admina na serwerze pb oraz dd2 na csk Dlaczego Ty?: dojrzały, kulturalny, spokojny oraz sporo czasu spędzam na serwerze Co chciałbyś wprowadzić?: gwarantuję spokój, zachowanie kultury, dobry humor oraz swoją osobę ! Byłeś kiedyś banowany? (link do AMXBans): nie Dane Podstawowe Imię: Konrad Wiek: 31 Dane Techniczne Nick na serwerze: hyzio, zyzio i dyzio Ilość przegranych godzin (link do GT): GameTracker.com : Player Page for Zjem Twoja Kobiete Mikrofon: tak Twoje SteamID: STEAM_0:0:36476435 Kontakt: steam, forum, ts3 2 1 By PTK_Noisy, January 20 edytuj post wrzucając link do twojego gt z serwera paintball Link to post Share on other sites
Hesz3K 68 Share Posted January 20 Jestem na tak -doswiadczenie duze -codziennie gra -pomaga adminom -nawet bez adma pilnuje porzadku na dzielni Link to post Share on other sites
PTK_Noisy 190 Share Posted January 20 Doświadczenie ma + Często widziany na serwerze + Daje info u@ + Jestem na TAK Link to post Share on other sites
KILER TY GO KILIM 42 Share Posted January 20 Pamietam go jeszcze jak był adminem porządny gość z niego , doświadczony , wymogi spełnia. Pytanie czy znowu gdzieś do konkurencji nie uciekniesz ? Link to post Share on other sites
DavidM 299 Share Posted January 20 Jestem na tak wiek wymagania godziny Link to post Share on other sites
MlodyJSE 82 Share Posted January 20 Tak, był już adminem, komunikatywny, pomaga na u@, zabawny. Link to post Share on other sites
yogae Autor Tematu 48 Author tematu Share Posted January 20 45 minut temu, KILER TY GO KILIM napisał: Pamietam go jeszcze jak był adminem porządny gość z niego , doświadczony , wymogi spełnia. Pytanie czy znowu gdzieś do konkurencji nie uciekniesz ? Zdecydowanie nie 1 By KILER TY GO KILIM, January 20 Duże TAK ;) Link to post Share on other sites
KILER TY GO KILIM 42 Share Posted January 20 Skoro każdy z OP jest na tak i widzę ze grupa adminów tez nie ma co czekać Link to post Share on other sites
KILER TY GO KILIM 42 Share Posted January 20 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Podanie zostało zaakceptowane. Temat został zamknięty przez moderatora lub administratora, jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj post. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Z Pozdrowieniami, Ekipa CSKatowice.com 1 1 Link to post Share on other sites
Recommended Posts