K`onrad` 7 Share Posted January 13 edited Stary nick: SuperSłabyBotek Nowy nick: KonradBotek Powód zmiany nicku: chodzi mi tylko o to żeby na serwerze i na forum był taki sam nick Edited January 14 by SuperSłabyBotek 1 Link to post Share on other sites
Dzaastine 3 149 Share Posted January 13 @SuperSłabyBotek niestety nick nie może zostać zmieniony z powodu nieakceptowalnych znaków, musisz go jakoś inaczej złożyć może zamienić ` na ' ? Myślę, że to powinno rozwiązać problem. 1 Link to post Share on other sites
K`onrad` Autor Tematu 7 Author tematu Share Posted January 14 20 godzin temu, Dzaastine napisał: @SuperSłabyBotek niestety nick nie może zostać zmieniony z powodu nieakceptowalnych znaków, musisz go jakoś inaczej złożyć może zamienić ` na ' ? Myślę, że to powinno rozwiązać problem. Edytowałem Link to post Share on other sites
Dzaastine 3 149 Share Posted January 14 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Powód: Sprawa została wyjaśniona Temat został zamknięty przez moderatora lub administratora, jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj post. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Z Pozdrowieniami, Ekipa CSKatowice.com 1 Link to post Share on other sites
Ogen Dogen 2 189 Share Posted Friday at 05:01 PM W dniu 13.01.2021 o 12:56, KonradBotek napisał: Stary nick: SuperSłabyBotek Nowy nick: KonradBotek Powód zmiany nicku: chodzi mi tylko o to żeby na serwerze i na forum był taki sam nick Jednak jest możliwość ustawienia tamtego nicku, ustawić? Napisz jak dokładnie szedł Link to post Share on other sites
K`onrad` Autor Tematu 7 Author tematu Share Posted Saturday at 01:56 PM 20 godzin temu, Ogen Dogen napisał: Jednak jest możliwość ustawienia tamtego nicku, ustawić? Napisz jak dokładnie szedł K`onrad` Link to post Share on other sites
Pogrom 894 Share Posted Saturday at 02:08 PM Wiadomość wygenerowana automatycznie: Powód: Sprawa została wyjaśniona Temat został zamknięty przez moderatora lub administratora, jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj post. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Z Pozdrowieniami, Ekipa CSKatowice.com Link to post Share on other sites