maras335 0 Share Posted Tuesday at 04:26 PM Czy zapoznałeś się z regulaminem?: oczywiscie Czy rozumiesz jego prawa; zakazy; nakazy?: Tak Czy akceptujesz zawarte w nim przepisy?: Tak Na jakim serwerze chcesz Admina?: Paintball Doświadczenie: byłem już adminem na innych serwerach Dlaczego Ty?: myślę ze bym się nadawał jako admin Co chciałbyś wprowadzić?; kulturę na serwerze Byłeś kiedyś banowany? (sprawdź w AMXBans): Nie Imię\ Marek Wiek: 15 Nick na serwerze: maras Ilość przegranych (link do GT) : https://www.gametracker.com/player/maras/pb.cskatowice.com:27015/ Mikrofon: jest Składka Jeśli trzeba to mogę Twoje SteamID: 1:0:800411362 Kontakt: forum Link to post Share on other sites
MlodyJSE 69 Share Posted Tuesday at 05:36 PM Kupiłeś steama?Jeżeli masz steama jestem bliżej tak, jeżeli nadal nie posiadasz steama to niestety, ale NIE. Link to post Share on other sites
DavidM 267 Share Posted Tuesday at 06:44 PM nie skladaj podania na admina nie majac steam... 1 Link to post Share on other sites
DavidM 267 Share Posted Tuesday at 06:44 PM Wiadomość wygenerowana automatycznie: Podanie zostało odrzucone. Temat został zamknięty przez moderatora lub administratora, jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj post. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Z Pozdrowieniami, Ekipa CSKatowice.com Link to post Share on other sites