Psycho 12 Share Posted January 11 edited Wstęp Czy zapoznałeś się z regulaminem?: TAK Czy rozumiesz jego prawa; zakazy; nakazy?: TAK Czy akceptujesz zawarte w nim przepisy?:TAK Rozpoznanie: Na jakim serwerze chcesz Admina?: PB Doświadczenie: Posiadałem już admina na serwerze PB, myślę że jakieś doświadczenie po mimo iż długo nie grałem pozostało Dlaczego Ty?: Hmm, dlaczego ja? Zwyczajnie chciałbym pomóc w utrzymaniu porządku na serwerze. Co chciałbyś wprowadzić?: Nie mam na tą chwilę żadnego ciekawego pomysłu. Pomyślę, i jeśli coś mi się urodzi w tej mojej główce. To na pewno podzielę się tym na forum. Byłeś kiedyś banowany? (link do AMXBans): Tak. Powodem było wstawienie ss na forum. No i wiadomo że czyściutko z mojej strony grane jest w te kulki Dane Podstawowe Imię: Jarosław Wiek: 21 Dane Techniczne Nick na serwerze: PsychoL Ilość przegranych godzin (link do GT): https://www.gametracker.com/player/PsychoL/pb.cskatowice.com:27015/ Mikrofon: TAK Składka (11,07 zł SMS / 7,00 zł PRZELEW - miesiąc): NIE/TAK (Trzeba się dogadać) Twoje SteamID: https://steamcommunity.com/id/keflar1/ Kontakt: STEAM, Forum, TS. Edited January 11 by Psycho Link to post Share on other sites
Po Prostu Żyleta 116 Share Posted January 11 Ohohohohoh :d Jestem na tak, Wszystko Spełnia ale zastanawia mnie tylko jedno, Czemu tego nie wypełniłeś? Masz już od mnie Duzy "-" Cytat Dlaczego Ty?: Co chciałbyś wprowadzić?: 1 Link to post Share on other sites
Yuuki. 83 Share Posted January 11 Osobiście jestem na Nie. • Podanie nie jest do końca wypełnione •Kolejnym minusem jest odpowiedź w podpunkcie składki. •Zdażało mi się również nie raz upominać cię na serwerze w sprawie zachowywania kultury. To tyle z mojej strony 1 Link to post Share on other sites
Peel 47 Share Posted January 11 Ogólnie jestem na tak, aaale dopracuj podanie, aby nie wyglądało jak zrobione na odczep się tj. uzupełnij je. Aktywność na plusik,. Nie zauważyłem u ciebie braku kultury, posty nadrobisz. 1 Link to post Share on other sites
PTK_Noisy 188 Share Posted January 11 Jak słusznie @ Po Prostu Żyleta zauważył. Po to jest coś w podaniu, żeby to wypełnić a to nam pozwala zweryfikować w jakimś stopniu podanie. Upomnienia taki mini minus. Daj się poznać opiekunom, administratorom z dobrej strony, poza tym ilość postów du nie urywa. Krótko mówiąc słabo to wygląda. Jestem na NIE. 1 Link to post Share on other sites
Psycho Autor Tematu 12 Author tematu Share Posted January 11 edited 16 minut temu, Yuuki. napisał: Osobiście jestem na Nie. • Podanie nie jest do końca wypełnione •Kolejnym minusem jest odpowiedź w podpunkcie składki. •Zdażało mi się również nie raz upominać cię na serwerze w sprawie zachowywania kultury. To tyle z mojej strony Hmmm, nie wypełniłem tylko punktu który, @ Po Prostu Żyleta wymienił wyżej i to z prostego powodu, na tą chwilę nie mam żadnego ciekawego pomysłu którym mógłbym się podzielić. Co do składki, napisałem w nawiasie że trzeba się dogadać. Nie, nie jest to stanowcze Zdażało się. Nie powiem że nie, ale nie robiłem tego na pewno nagminnie. Każdemu zdarzy się rzucić tzw. KUR*A Edited January 11 by Psycho Link to post Share on other sites
veegaz 455 Share Posted January 12 Wypowiadają się świeżaki, które go znają od czasów ich początków na serwerze, więc dlatego są na NIE Psycho był już adminem i sprawował się dobrze, nie było z nim problemów oraz kultura była na poziomie, a nie będąc adminem nie dziwie się że czasem traci panowanie i powie jakieś złe słowo. -Stały gracz -Aktywny -Nie było z nim problemów jako admin 3 Link to post Share on other sites
(1)`SzYMI -.^ 1 042 Share Posted January 12 8 godzin temu, Yuuki. napisał: Zdażało mi się również nie raz upominać cię na serwerze w sprawie zachowywania kultury. @ Yuuki.na PB grają typowe internetowe cwaniaki, które się czepiają nawet, że mikrofonu używasz XD. Także tu jest pytanie czy to nerwy były puszczone, czy poprostu śmiech Co do podania to tak. Fakt byłeś adminem, nie było z Tobą żadnych problemów, lecz GT to taka niewiadoma, czy przypadkiem cs Ci się nie znudzi po tygodniu. Pograj jeszcze tydzień i będę wtedy na tak. Narazie jestem na nie. 1 Link to post Share on other sites
zajączek zagłady 90 Share Posted January 12 12 godzin temu, Szympek napisał: @ Yuuki.na PB grają typowe internetowe cwaniaki, które się czepiają nawet, że mikrofonu używasz XD. Także tu jest pytanie czy to nerwy były puszczone, czy poprostu śmiech Co do podania to tak. Fakt byłeś adminem, nie było z Tobą żadnych problemów, lecz GT to taka niewiadoma, czy przypadkiem cs Ci się nie znudzi po tygodniu. Pograj jeszcze tydzień i będę wtedy na tak. Narazie jestem na nie. Nie znudzi mu się, bo często gra, ja go widuję od jakiegoś czasu już. A jak wspominał @ veegaz , kiedyś był adminem, dobrze by wiedzial co ma robić. Z kulturą problemów nie było u niego, przynajmniej ja niczego nie zauważyłem. Ja tam jestem na TAK 1 Link to post Share on other sites
MlodyJSE 74 Share Posted January 12 Jak to vegaz napisał, należę do tych świeżaków (nie pamiętam jak miała adma), ale jestem na TAK. Kandydat odpowiedni na to stanowisko, ogarnia, towarzyski, jakiś większych problemów z nim nie mam. 1 Link to post Share on other sites
Hesz3K 48 Share Posted January 12 Jak vegaz mowil jest to stary gracz z doswiadczeniem a takich adminow nam trzeba a jesli chodzi o gt to jest do zrobienia staly gracz wchodze na serwer wiczorem on gra pisze na u@ afk bloki kulkami oraz zglaszal CZITEROW Ja jestem na TAK 3 Link to post Share on other sites
KILER TY GO KILIM 26 Share Posted January 13 Z tymi świezakami to trochę przesadzone moim zdaniem. Ogl skoro mamy podanie i jakieś wymogi to spełniamy je , co to za sens ciagle kogoś przyjmować chociaż czegoś mu brakuje skoro czegoś brakuje nadrobić to i wtedy składać podanie . (Kończymy z przyjmowaniem jeżeli nie są warunki spełnione w 100%)Druga sprawa ze adminów na PB jest dość sporo wiec z mojej strony narazie jestem na NIE. 1 1 Link to post Share on other sites
KILER TY GO KILIM 26 Share Posted January 13 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Podanie zostało odrzucone. Temat został zamknięty przez moderatora lub administratora, jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj post. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Z Pozdrowieniami, Ekipa CSKatowice.com Link to post Share on other sites
Recommended Posts