CZARODZIEJ BABA 424 Share Posted January 8 edited Dzień dobry. Towarzysz Bombiczi chce zrobić wszystkim dobrze i otwiera temat kandydatury na Administratora serwera Paintball. Wymagania rekrutacji na Admina serwera PB: - Ciągle starszy, właśnie przybył kolejny rok -STEAM: https://steamcommunity.com/id/bombiczio/ - +30 przegranych godzin - 1800 minut - niedługo pewnie pyknie mi tu już 1800h - Już z 3 lata z wami jestem - Chętnie rozmawiam przez mikrofon - Całkiem niezła znajomość AMXX - Polski język być trudno, ale Bombiczi poradzić sobie z każda sytuacja - Przede wszystkim, wymagam w mojej obecności stosowania się do przynajmniej podstawowych zasad kultury osobistej - Nie mam warnów na forum, ale za to mam serduszka - Nie mam banów za brak kultury, bo to ja jestem jej strażnikiem - Chętnie wypowiadam się w dyskusjach dotyczących spraw serwera i graczy - Oprócz Rudej to chyba nikt inny nie ma mi nic do zarzucenia - Nawet kiedy czasem znikam, to nigdy nie zapominam i będę wracał, póki tu jest moje miejsce Nick: Bombiczi Imię: Dawid Wiek: 22 SteamID: STEAM_0:0:187680048 Ilość przegranych godzin (Link do GT): https://www.gametracker.com/player/Hi%2C I'm Clancy./ - chyba to, bo wcięło mi resztę Czy posiadasz głos po mutacji? (nie dotyczy kobiet): Dziadek będzie mówił za mnie. Dziękuję za uwagę. Życzę wszystkiego co najlepsze w nowym roku i pozdrawiam serdecznie. Do zobaczenia w grze. W razie pytań czy chęci rozmowy - zapraszam do kontaktu w wiadomościach prywatnych. @ Po Prostu Żyletabawimy się! @ veegaznawet kilkukrotnie i domyślam się, że na tym się nie skończy. @ Vitanellmożesz być pewna, że się zrehabilituję! Edited January 8 by CZARODZIEJ BABA 2 1 Link to post Share on other sites
veegaz 467 Share Posted January 8 Aktywny, ogarnięty, adminem był na TAK 1 1 Link to post Share on other sites
Vitanell 102 Share Posted January 8 Może Ty mi pokażesz jak to się robi te głosowania w grze i nauczysz mnie matematyki, bo średnio najwidoczniej idzie mi (automatyczne) zliczanie głosów Na Tak. Ps: pamiętaj, baba nie zapomina ------- @ CZARODZIEJ BABA no mam nadzieję 1 1 Link to post Share on other sites
zajączek zagłady 113 Share Posted January 8 Na TAK. Dlaczego? No bo wszystkie zalety którymi siebie opisał to prawda. Bierzcie go 1 Link to post Share on other sites
Żyleta 134 Share Posted January 8 Jestem na tak, wszystko spełnia xd BAWIMY SIĘ XD 1 Link to post Share on other sites
MlodyJSE 82 Share Posted January 8 Jestem na Tak, człowiek ogarnięty, pozytywny, wymagania spełnia. 1 Link to post Share on other sites
PTK_Noisy 189 Share Posted January 8 Żadnych zastrzeżeń, wymagania są. Ja na Tak 1 Link to post Share on other sites
(1)`SzYMI -.^ 1 075 Share Posted January 8 @ CZARODZIEJ BABA przecież ja nic nie mam do zarzucenia. Coś Ci się przywidziało Jestem na tak. Staż, doświadczenie, widywany na serwerze, wymagania raczej spełnia, bo grywał na multum nickach więc ciężko zliczyć godziny. 1 Link to post Share on other sites
Henio1995 26 Share Posted January 8 Jestem na TAK Spełnia wszystkie wymagania + był adminem już 1 Link to post Share on other sites
Ichigo Kurosaki 竜 63 Share Posted January 8 Tak jak reszta, jestem na tak. Ogarnia, jest sumienny, uczciwy i pozytywnie zakręcony Myślę, że będzie starannie wywiązywał się z obowiązków. 1 Link to post Share on other sites
TOKSYNA 1 922 Share Posted January 9 Jak najbardziej na Tak. Wymagania spełnia. Checi są. Więc nie widzę przeciwskazan 1 Link to post Share on other sites
DavidM 291 Share Posted January 9 @ [CS 1.6] Admin PaintBall @ [CS 1.6] Opiekun PaintBall ? Link to post Share on other sites
Natalia` 23 Share Posted January 9 Również na tak, wszystkie wymagania spełnia,często gra wiec czemu nie 1 Link to post Share on other sites
KaZiu :] 455 Share Posted January 9 Ja jestem na Nie Powód jest taki, że wszyscy są na tak to żeby chociaż jedno miał na nie xD 1 1 By DavidM, January 9 czyli jestes na tak xd Link to post Share on other sites
Dzaastine 3 256 Share Posted January 10 Doświadczony chłopak, zna się na rzeczy, już był adminem na PB. @ DavidM bierz go i nie czekaj 1 Link to post Share on other sites
Yuuki. 92 Share Posted January 10 No nie wiem, nie wiem. Myślę, że trzeba się dłużej nad tym zastanowić. Jestem na TAK ze względu na spełnione wymagania aaaaleee czy aby na pewno? Ps. Joke.. Bierta póki ciepły Ps2. @ DavidM Zaklepaj mi jego nudesy a wtedy szerzej ocenie 1 By KILER TY GO KILIM, January 10 Co ty masz z tymi nudesami 😅szanuje Link to post Share on other sites
KILER TY GO KILIM 42 Share Posted January 10 Również na Tak wszystko się zgadza wiec nie ma co myśleć tylko brać 1 Link to post Share on other sites
KILER TY GO KILIM 42 Share Posted January 10 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Podanie zostało zaakceptowane. Temat został zamknięty przez moderatora lub administratora, jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj post. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Z Pozdrowieniami, Ekipa CSKatowice.com Link to post Share on other sites
Recommended Posts