Dzaastine 3 141 Share Posted January 7 "Nowy Rok, Nowy/a Ja" U większości te słowa to tradycja A jak to jest u Was? Macie jakieś postanowienia Noworoczne? 2 Quote Edit Link to post Share on other sites
KaZiu :] 441 Share Posted January 7 0 alko 1 3 1 Quote Edit By Dzaastine, January 7 Akurat w to nie wierzę XD Link to post Share on other sites
Whytti 176 Share Posted January 7 Mirage top 1 świat. Uda się, mówię wam. 3 1 Quote Edit Link to post Share on other sites
CZARODZIEJ BABA 414 Share Posted January 7 Zamiast imprezować, rozwijać się i pracować 2 Quote Edit Link to post Share on other sites
drewno 30 Share Posted January 7 zacząć się więcej uczyć w końcu xD 1 1 Quote Edit Link to post Share on other sites
Po Prostu Żyleta 113 Share Posted January 8 Mniej picia xd ale chyba się nie uda 2 Quote Edit Link to post Share on other sites
Agatka. 2 104 Share Posted January 8 "nowy rok, stara ja" jak co roku no i postanowiłam być mniej leniwa, ale już teraz wiem że chyba nic z tego nie wyjdzie 2 Quote Edit Link to post Share on other sites
.exe 149 Share Posted January 9 Wytrzymać jak najdłużej bez alko teraz już 3 rok leci jak się tego trzymam ✌ 1 2 Quote Edit Link to post Share on other sites
bubek poland 153 Share Posted January 10 Znaleźć kwiat paproci, pospawać wodę drewnianą elektrodą ,obejrzeć ciemną stronę księżyca, złapać komara za jaja w bokserskiej rękawicy , spytać się Andrzeja Dudy , czemu jest tak źle skoro jest tak dobrze ? 3 Quote Edit Link to post Share on other sites