CYFER 3 Share Posted January 4 edited Siema tu B0BER. Właściwie mam na imię Janek. Mam 19 lat, w sumie zaraz 20. Napieprzam w csa od dzieciaka, zaczynając od 1.6 po CS:GO. Po maratonie grania w globala (jakieś 5tyś godzin) postanowiłem wrócić na chwilkę do 1.6 . Przypomnę sobie troszkę jak się strzela i widzimy się u góry topki ;). Pozdrawiam graczy, czekam na was na daście dwójce Edited January 4 by CYFER 2 1 Link to post Share on other sites
zbyszkoff™ 173 Share Posted January 4 Stary gracz z jednej wioski siemano xD 1 Link to post Share on other sites
Szympek 1 031 Share Posted January 6 Siema no to się zaczną staty na minusie Link to post Share on other sites
Szympek 1 031 Share Posted January 9 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Powód: Sprawa została wyjaśniona Temat został zamknięty przez moderatora lub administratora, jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj post. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Z Pozdrowieniami, Ekipa CSKatowice.com Link to post Share on other sites