Henio1995 26 Share Posted January 3 edited Wstęp Czy zapoznałeś się z regulaminem?: Tak Czy rozumiesz jego prawa; zakazy; nakazy?: Jak najbardziej rozumiem Czy akceptujesz zawarte w nim przepisy?: tak akceptuje :) Rozpoznanie: Na jakim serwerze chcesz Admina?: Paintball Doświadczenie: Ogólnie gram w Cs'a od 10 r życia, miałem swoje serwery oraz sieć serwerów CS 1.6 :) Dlaczego Ty?: Mam trochę wolnego czasu i tak myślę że może bym się przydał do pomocy :) Co chciałbyś wprowadzić?: Trochę ogarnąć ludzi i pomóc młodym graczom wkraczającym w świat PB Byłeś kiedyś banowany? (link do AMXBans): Tak byłem zbanowany za swoje głupstewka :) http://bany.cskatowice.com/ban_list.php?bid=148487 Dane Podstawowe Imię: Alan Wiek: 25 Dane Techniczne Nick na serwerze: Henio Ilość przegranych godzin (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Henio/pb.cskatowice.com:27015/ (grałem tu od początku na PB z przerwami :) Mikrofon: Tak posiadam Składka (11,07 zł SMS / 7,00 zł PRZELEW - miesiąc): Tak może być SMS Twoje SteamID: STEAM_0:0:2562871 Kontakt: PW, Steam Edited January 3 by Henio1995 1 Link to post Share on other sites
zajączek zagłady 113 Share Posted January 3 Jestem ZA. Ogarnięty, gra często Link to post Share on other sites
Peel 59 Share Posted January 3 Dzisiaj pierwszy raz cię widziałem na serwerze, godzinek też za dużo nie ma. Popracuj przez najbliższy czas nad aktywnością, pograj i pokaż się dłużej na serwerze. Na ten moment jestem na nie. Link to post Share on other sites
Vitanell 103 Share Posted January 3 Popraw aktywność. Daj się poznać reszcie ekipy, również na ts Jest dużo nowych adminów i nie każdy Cię kojarzy. Póki co na nie. Link to post Share on other sites
(1)`SzYMI -.^ 1 075 Share Posted January 3 GT masz ładne.. tylko przez 7 dni. Pograj jeszcze trochę, to zmienię zdanie. Nie Link to post Share on other sites
Żyleta 134 Share Posted January 4 Również jestem na nie, mało aktywność, popraw swoją aktywność a będę na tak. Link to post Share on other sites
Pozytywna 772 Share Posted January 4 A ja jestem na TAK. Dodatkowa osoba się przyda, może jeszcze akurat was wszystkich zaskoczy Jestem ciekawa czy wy tak codziennie gracie po 12h, poza tym jego GT nie jest wcale takie złe bywały gorsze i przyjmowaliście.I tak nigdy gdy potrzeba admina go nie ma. Utrzymaj te minuty i bedzie git. Tak 1 Link to post Share on other sites
Hesz3K 67 Share Posted January 4 Jeszcze wieksza aktywnosc i bede na tak Link to post Share on other sites
KILER TY GO KILIM 42 Share Posted January 5 Pograj jeszcze troszkę , tez tylko cię widziałem raz. Nie mówimy nie za jakiś czas Link to post Share on other sites
DavidM 292 Share Posted January 5 Kurła tyle ludzi przyjmujemy ze słabym GT i to w dodatku takich ktorzy nie ogarniaja amx'a i nie wiedza jak zbanować a osobe doswiadczonej nie chcecie? Ode mnie masz ZIELONO JASKRAWE TAK! , Ogarniasz jestes na serwerze w godzinach porannych (gdzie akurat brakuje admina) masz doswiadczenie Jedyny minus to to GT ktore moim zdaniem mozesz poprawic tak samo jak posty/tematy na forum @ [CS 1.6] Admin PaintBall @ Globalny Admin 1.6 @ [CS 1.6] Opiekun PaintBall 1 Link to post Share on other sites
PTK_Noisy 189 Share Posted January 6 Jestem na TAK. Ma doświadczenie, pomoc się przyda. Link to post Share on other sites
PTK_Noisy 189 Share Posted January 6 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Podanie zostało zaakceptowane. Temat został zamknięty przez moderatora lub administratora, jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj post. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Z Pozdrowieniami, Ekipa CSKatowice.com Link to post Share on other sites
Recommended Posts