Lord 18 Share Posted December 31, 2020 edited Czy zapoznałeś się z regulaminem?:Tak Czy rozumiesz jego prawa; zakazy; nakazy?:Oczywiscie Czy akceptujesz zawarte w nim przepisy?:Tak Na jakim serwerze chcesz Admina?:Paintball Doświadczenie:Ogarniam komendy ogólnie umiem do 85% wszystko Dlaczego Ty?:Chcialbym pilnować porządku na serwerze np. Nie wchodzenia na txt przez graczy,Kultury pilnować lecz czasem emocje mnie poniosą i musze sie wtedy Hamować Co chciałbyś wprowadzić?;Kulturę ktorej niestety duzo graczy nie przestrzega i porzadku Byłeś kiedyś banowany? (sprawdź w AMXBans):Tak,AutoBH Rodzaj Pokuty: Druga szansa Imię:Jakub Wiek:16 Nick na serwerze:[DDL*TEAM]Lord Ilość przegranych (link do GT) :https://www.gametracker.com/player/[DDL*TEAM]Lord/pb.cskatowice.com:27015/ Mikrofon:Tak Składka: TAK Twoje SteamID:STEAM_0:00519001988 Kontakt:Forum,Facebook,TeamSpeak3 Edited December 31, 2020 by Lord 1 Link to post Share on other sites
(1)`SzYMI -.^ 1 075 Share Posted December 31, 2020 Jestem na nie. - Druga Szansa - Wiek - Brak wymaganej ilości postów 1 Link to post Share on other sites
zajączek zagłady 115 Share Posted December 31, 2020 Brak wymaganej ilości postów, ale da sie nadrobić Wiek 16 lat to wystarczająco, szczególnie że kolega ogarnia grę, jest kulturalny Każdy zasługuje na drugą szansę Często gra, wie o co kaman jeśli chodzi o bycie adminem. Jestem na TAK, ale póki co na okres próbny 1 Link to post Share on other sites
Yuuki. 97 Share Posted December 31, 2020 Pomimo nie za kolorowej przeszłości wydaje mi się, że chłopak zrozumiał swój błąd i odczuwa skruchę. Posty, postami.. Jest to rzecz do szybkiego nadrobienia. Co najważniejsze jest jak najbardziej uprzejmym i miłym chłopakiem. Jestem za okresem próbnym dla tego pana 2 1 Link to post Share on other sites
.sQn 191 Share Posted December 31, 2020 Również na NIE - Wiek - Druga szansa to jest jeden z głównych powodów Link to post Share on other sites
PTK_Noisy 189 Share Posted December 31, 2020 1 godzinę temu, Szympek napisał: Jestem na nie. - Druga Szansa - Wiek - Brak wymaganej ilości postów Zgodzę się tutaj z kolegą. Na NIE Link to post Share on other sites
Lord Autor Tematu 18 Author tematu Share Posted December 31, 2020 2 godziny temu, .exe napisał: Również na NIE - Wiek - Druga szansa to jest jeden z głównych powodów Z tego co wiem heszek tez ma 16 druga szansa rozumiem Link to post Share on other sites
Żyleta 134 Share Posted January 1 Jestem za daniem mu szansy chłopak zrozumiał swój błąd i myślę że będzie coraz lepiej A posty zawsze można nadrobić PS. @ SzympekWiesz co nie znalazłem w regulamine że nie można się wypowiadać w swoim temacie, może mi znajdziesz? 1 By (1)`SzYMI -.^, January 2 Ja sobie tak wymyśliłem :) Link to post Share on other sites
KaZiu :] 456 Share Posted January 1 Na nie Powód wszystko, bo nic nie spełniasz a ta druga szansa to już w ogóle. Link to post Share on other sites
DavidM 298 Share Posted January 1 Lubie cie (w skali 1-10 daje gora 3) Ale jestem na nie poniewaz klamales mi prosto w uszy na ts3 ze nie czitowales a uzywales qtedy autobh, a dlamnie taka osoba jest niewiarygodna Link to post Share on other sites
Peel 59 Share Posted January 1 Gdybym używał autobh i ktoś by się mnie zapytał czy to czit, to przysięgam, że najszczerzej bym odpowiedział, że nie, ponieważ w moim rozumieniu czitem jest wh/aim/sh, więc może w jego rozumieniu również? Mniejsza z tym, ja jestem na TAK. Miły z niego chłopak i rozpoznawalny na serwerze, grać potrafi więc moim zdaniem ma też dobrą umiejętność oceny gry ludków z serwera. Czy w regulaminie jest coś o tym, że druga szansa skreśla z bycia adminem? Bo co jak co, ale przesadzacie z tym.. i to, jak już wszyscy wiemy, za autobh. Posty na forum przecież nadrobi. Ja sam za pierwszy razem przy okazji adminowania miałem może z 4-5 postów i sobie spokojnie nabiłem minimum już z rangą admina pb na forum. / @ Pogromwidziałem, zostawiłem również reakcję "dzięki" za rzut oczkiem w regulamin i przywołanie tego punktu czego nie chciało się zrobić mojej leniwej pupie. Nie powinienem, jednak pozostaję przy swoim stanowisku. Link to post Share on other sites
MyFrag 675 Share Posted January 1 Cytat 3. Osoba, która otrzyma tzw. 'Drugą Szansę' nie będzie mogła zostać u nas Adminem, chyba że wykaże swój zapał i chęć pomagania sieci ! Ale będzie to bardzo trudne i długie, aby odzyskać zaufanie ! Wg mnie to zamyka całkowicie sprawę. 1 Link to post Share on other sites
TOKSYNA 1 935 Share Posted January 2 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Podanie zostało odrzucone. Temat został zamknięty przez moderatora lub administratora, jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj post. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Z Pozdrowieniami, Ekipa CSKatowice.com Link to post Share on other sites
Recommended Posts