enka 0 Share Posted December 30, 2020 Nick podczas gry: n'ka Data Bana: 30.12.20 Mapa: dd2 Nick Admina: remik Powód Bana: rozpiska Screeny (paczka .zip): https://o15a.hltv.org.pl/srv65528/HLTV-2012302128-de_dust2.dem.zip Twoje IP / SteamID: STEAM_0:1:150816786 Wycinek z konsoli / link do bana: http://bany.cskatowice.com/ban_list.php?bid=176730 Link to post Share on other sites
relax 1 129 Share Posted December 30, 2020 @ Blacklisted CS 1.6 ma 24 godziny na rozpisanie demka 1 Link to post Share on other sites
polpatr 36 Share Posted December 30, 2020 Zajmę się tym za 1h dam werdykt. EDIT:// Ban pozostaje, WallHack. 1 4 Link to post Share on other sites
polpatr 36 Share Posted December 30, 2020 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Gracz został ZBANOWANY Temat został zamknięty przez moderatora lub administratora, jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj post. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Z Pozdrowieniami, Ekipa CSKatowice.com Link to post Share on other sites
Pogrom 930 Share Posted January 1 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Prośba została ponownie otwarta przez moderatora lub administratora. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Z Pozdrowieniami, Ekipa CSKatowice.com 1 Link to post Share on other sites
Pogrom 930 Share Posted January 1 @ Blacklisted CS 1.6 Otwarte na prośbę gracza Link to post Share on other sites
enka Autor Tematu 0 Author tematu Share Posted January 1 edited Dziękuję za otwarcie. Mógł by ktoś kompetentny to sprawdzić i mnie odbanować? Pozdrawiam i życzę szczęśliwego nowego roku. edit// @ shox możecie Agacie zaufać na słowo, kilkudziesięciu osobą które oglądały i mi też, że jest czysto. Ja nie wiem już komu wierzyć z #BL, bo skoro tam taki randomowy i zielony typek sprawdza, dodatkowo robi to źle, rzuca słowa na wiatr bo miał to wczoraj rozpisać i udowodnić mi jaki jestem "nie honorowy", do teraz nie ma jakiejkolwiek rozpiski, to naprawdę nie wiem. Pomijając, że to HLTV, to nie ma tam ani jednej akcji +/- nawet. Edited January 1 by enka Link to post Share on other sites
relax 1 129 Share Posted January 1 Po konsultacji z @ Pogroma także z obecnego braku osoby, która mogłaby sprawdzić demko postanowiliśmy dać Ci ub, żebyś nie musiał do jutra czekać z werdyktem. Temat zostawię jeszcze tutaj, jutro @ shoxsprawdzi demko i oficjalnie zamknie temat. 3 By shox, January 1 I dobrze, bo dobrze wiem, że sprawdzenie demka to tylko formalność. Dla zasady i tak jutro obejrzę. Link to post Share on other sites
shox 189 Share Posted January 3 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Gracz został ODBANOWANY Temat został zamknięty przez moderatora lub administratora, jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj post. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Z Pozdrowieniami, Ekipa CSKatowice.com 1 Link to post Share on other sites
Recommended Posts