Bicek 45 Share Posted December 30, 2020 Witajcie! Dzisiaj nastąpiła historyczna chwila dla Discorda. Po wielu miesiącach ciężkiej pracy (z waszej strony), udało nam się przekroczyć próg 200 użytkowników! Wiemy, że przez pewien okres za wiele się nie działo, ale w nadchodzącym roku zamierzamy to zmienić. Wraz z administracją planujemy dla was masę konkursów, eventów i innych ciekawych rzeczy. Chcielibyśmy podziękować @ Admin Discord oraz @ Opiekun Discord, a przede wszystkim naszym wszystkim użytkownikom, którzy z nami wiernie trwają. Z okazji 200 użytkowników chcielibyśmy zorganizować konkurs. Co trzeba zrobić? Zasady są bardzo proste, żeby wygrać musicie narysować swoje własne wyobrażenie naszej administracji (nie muszą być wszyscy). Termin wysyłania prac mija z dniem 15 stycznia. Nie ma żadnych ograniczeń, jeśli chodzi o wykonanie, ale musi to być waszego własnego wykonania. Na zwycięzcę czeka obfita nagroda oraz ciekawe wyróżnienie. Pracy wysyłamy w tym temacie. Jesteśmy bardzo ciekawi waszych pomysłów, czekamy z zniecierpliwieniem, powodzenia! Nagrody: 20 PLN PSC Unikalna rola na serwerze Discord VIP na serwerze Only Mirage Życzymy wam również szczęśliwego nowego roku! 2 5 Link to post Share on other sites
TOKSYNA 1 871 Share Posted December 30, 2020 Mam nadzieje, że nikt mnie nie zabije ;D PS. KOCHAM WAS♥ https://zapodaj.net/74b8370f8784a.png.html 1 3 Link to post Share on other sites
jestem_szymon 7 Share Posted December 31, 2020 kalambury plus laurka 1 2 3 Link to post Share on other sites
aslom 6 Share Posted December 31, 2020 Whyttcior giga blancior. 1 1 1 2 Link to post Share on other sites
Bicek Autor Tematu 45 Author tematu Share Posted December 31, 2020 2 1 2 Link to post Share on other sites
Whytti 176 Share Posted December 31, 2020 Siebie nie rysowałem, bo by miejsca nie starczyło. Oczywiście administracja nie może wygrać nagrody, jednak stwierdziliśmy, że fajnie będzie wziąć udział w zabawie, szczególnie, że wiemy o sobie najwięcej (więc może komuś będzie łatwiej). 1 4 Link to post Share on other sites
Eissu 26 Share Posted December 31, 2020 Jestem pod wpływem alkoholu ale starłem sie jak mogłem 1 5 By B0B, Yesterday at 08:30 PM no nie mogę, dlaczego jestem na groove street z moją babcia XD By Eissu, 7 hours ago no bo jestes koksem a twoja babcia to gangster haha Link to post Share on other sites
Whytti 176 Share Posted January 4 Stwierdziłem, że nie ma sensu trzymać tego jako tajemnicę, więc przedstawiam wam nagrody za wygranie konkursu: 20 PLN PSC Unikalna rola na serwerze Discord VIP na serwerze Only Mirage 1 1 By TOKSYNA, 2 hours ago Kiedy wyniki? Link to post Share on other sites
Whytti 176 Share Posted 1 hour ago Czas oddawania prac skończył się wczoraj, więc pora poznać wyniki! Wraz z @ Opiekun Discord stwierdziliśmy, że konkurs wygrał @ jestem_szymon. Głównie przeważyła o tym zgadywanka, która nas dobrze odzwierciedla i przy okazji nas rozbawiła. Na szczególne wyróżnienie zasługuje @ Zuzia1, która narysowała najładniej ze wszystkich, jednak gdyby nie niedociągnięcia (brak kończyn u mnie i arka xD), to prawdopodobnie zajęłaby pierwsze miejsce. Dlatego też w ramach nagrody pocieszenia zuzia również dostanie rolę na serwerze discord. Pozostałym uczestnikom dziękujemy! Zapraszam wszystkich do obserwowania działu discord oraz do dołączania na serwer, gdyż już niedługo odbędzie się pewien event Link to post Share on other sites