Dzaastine 3 254 Share Posted December 27, 2020 Święta, Święta... i po Świętach Jak spędziliście tegoroczne Święta? Wydarzyła się może jakaś ciekawa historia? Opowiadajcie jak minął Wam ten czas 2 1 Link to post Share on other sites
Lipny 284 Share Posted December 27, 2020 Święta, Święta... i po Świętach Tak jak napisalas ,...i po swietach. Co sie wydazylo ciekawego ? U mnie wydezenie bardzo szczegolne ,skoro jestem caly rok najebany to w te swieta postanowilem byc trzezwy i bylem cale 3dni Hip Hip Huraaa ! 1 1 By TOKSYNA, December 27, 2020 Brawo Ty xdd Link to post Share on other sites
TOKSYNA 1 922 Share Posted December 27, 2020 W tym roku mogłam obdarować swoją rodzinę fajniejszymi i bardziej trafnymi prezentami W Wigilię byliśmy u rodziców mojego Dawida, w I dzień świąt byliśmy u moich rodziców i w II dzień świąt znowu u rodziców Dawida bo jego tata ma ma dzisiaj urodziny. Wiem, że w święta nie chodzi o prezenty tylko o czas spędzony razem więc były to naprawdę super spędzone 3 dni 1 1 Link to post Share on other sites
klqs 54 Share Posted December 27, 2020 Święta Święta i po Świętach meh praca czeka haha co ciekawego się wydarzyło mojej kobietce udało się dostać karte 2080 i pod choinkę dała mi karton a tam 1050ti XD pózniej odpalam kompa a tam wielkie bydle w szkle widać patrze a tu karta juz włożona mm z niedowierzaniem patrze w ustawienia a tam 2080 hehe Link to post Share on other sites
drewno 31 Share Posted December 27, 2020 rozwaliłam talerzyk na cały pokój bo się znerwicowałam XD Link to post Share on other sites
Hirek421 Syn Monkiego 4 Share Posted December 29, 2020 Byłem w łóżku cały ten czas Link to post Share on other sites
Recommended Posts