cajmert 3 080 Share Posted December 24, 2020 Cześć i czołem! Piąte zadanie zadanie! Magiczny dzień, wigilia! Dzień, w którym spędzamy czas z bliskimi, dajemy oraz otrzymujemy prezenty. Powiedzcie, co otrzymaliście w te święta, albo co byście chcieli otrzymać? Czy cieszycie się z tegorocznych prezentów? Link to post Share on other sites
Dzaastine 3 266 Share Posted December 24, 2020 Ja w tym roku dostałam nowego laptopa, szafę do pokoju i szafkę do łazienki najbogatsze święta w całym moim życiu 1 Link to post Share on other sites
zajączek zagłady 116 Share Posted December 24, 2020 Mi na święta akurat paczka od rodziny dotarła, a sam sobie sprezentowałem telefon i lapka. Na bogato, tylko troche samotnie 1 Link to post Share on other sites
klqs 54 Share Posted December 24, 2020 Wkońcu otrzymałem moja upatrzona 2080 od calutkiej rodzinki haha 1 Link to post Share on other sites
Czekoladka. 927 Share Posted December 24, 2020 Torebkę w życiu bym się nie spodziewała Portfel, kubek z kotem(kolejny do kolekcji), kieliszek do wina z winem xD 1 Link to post Share on other sites
Sw33toLcIa 1 615 Share Posted December 24, 2020 Kosz pełen słodyczy Kinder. Będzie na 2 dni jedzenia do tego termos z kotem i przepiękna bransoletka z pandory, o której marzyłam juz od dłuższego czasu. 1 Link to post Share on other sites
FD GOD 294 Share Posted December 24, 2020 Pierogi z kapustą i cebulą mogę jeść je łopatami tylko że były na wigilię poza tym nic nie dostałem 1 Link to post Share on other sites
MOKRY LUCKY LUCK 236 Share Posted December 24, 2020 Ja w tym roku jak zazwyczaj dostałem perfumy, kaskę, portfel oraz JAGERKA 1L 1 Link to post Share on other sites
R3M!K 476 Share Posted December 24, 2020 W tym roku ch*j bombki strzelił i nie dostałem Whisky!siedzę trzeźwy,wkurzony i ciesze się bo dostałem upragniony sportowy zegarek G-SHOCKA 1 Link to post Share on other sites
MlodyJSE 82 Share Posted December 24, 2020 Klawiaturę tracer mecano, mysz logitech g102, zadowolony i to bardzo mimo, ze na początku było ciężko się przyzwyczaić 1 Link to post Share on other sites
KaZiu :] 456 Share Posted December 24, 2020 Ja się nie chwalę, bo będzie wam głupio xDD 2 Link to post Share on other sites
TOKSYNA 1 935 Share Posted December 25, 2020 Blender i słodkości 1 By FD GOD, December 25, 2020 Zmiksowana Laska :D Link to post Share on other sites
Recommended Posts