cajmert 3 081 Share Posted December 22, 2020 Cześć i czołem! Czwarte zadanie! Święta, są okresem wspaniałym. Czy według was zaręczyny w tym okresie to świetny pomysł? Czy jednak to średni pomysł? (Dlaczego?) Link to post Share on other sites
KaZiu :] 456 Share Posted December 22, 2020 Świetny jeśli masz 100% pewności, że powie „TAK”, a jeśli nie to wręcz idiotyczny pomysł, bo długo nie zapomnisz takich zjeb** świat 1 Link to post Share on other sites
R3M!K 480 Share Posted December 23, 2020 Wszystko zależy od "eli". eli dziewczyna a ma taki charakter ze lubi świąteczny czas i nastrój świąt bo większości dziewczyn to raczej się marzą zaręczyny gdzieś na wyjeździe poza domem,na jakiś wakacjach albo weekendzie gdzie jesteście tylko sami. 1 Link to post Share on other sites
FD GOD 294 Share Posted December 23, 2020 Nie, bo jest na tłok że święta że rodzina i wgl a to jest trochę co innego gdzie chce się zapamiętać tą chwilę a moim zdaniem takie coś to na święta nie pasuje wgl. 1 Link to post Share on other sites
Czekoladka. 927 Share Posted December 23, 2020 Według mnie bardzo słaby, powinien to być dzień który nie kojarzy się z niczym innym, żeby był wyjątkowy 1 Link to post Share on other sites
TOKSYNA 1 936 Share Posted December 23, 2020 Mi się wydaje, że czas nie gra roli jeżeli chodzi o zaręczyny. Jeżeli się kogoś kocha to nie ważne czy to święta czy jakiś wyjazd. Jak kobieta ma przyjąć pierścionek to go przyjmie wszedzie. Święta? Czemu nie... nie każdy spędza święta w gronie caaaałej rodziny, można samemu kameralnie i tyle Link to post Share on other sites
zajączek zagłady 116 Share Posted December 23, 2020 Moim zdaniem na czas świąt lepiej dać sobie spokój z zaręczynami, lepiej poczekać aż ten cały choinkowy szał troche minie. Dlaczego? Bo święta się kojarzą kompletnie z innymi rzeczami niż zaręczyny Link to post Share on other sites
zbyszkoff™ 209 Share Posted December 23, 2020 Najważniejsza jest miłość! Do dzieła przyjacielu! Link to post Share on other sites
Sw33toLcIa 1 615 Share Posted December 23, 2020 Jak dla mnie to sredni pomysl. Uważam, że zaręczyny powinny być w momencie i miejscu ważnym dla obu. Jak dla mnie musi byc kameralnie i bez pompy Link to post Share on other sites
veegaz 469 Share Posted December 23, 2020 Słaby pomysł, święta powinny byc wyjatkowe z innego powodu Link to post Share on other sites
Dzaastine 3 272 Share Posted December 23, 2020 Jak dla mnie to słaby i oklepany okres na takie okoliczności. Ten dzień to mogłaby by być na przykład data poznania się (o ile partner pamięta). Dzień, który jest ważny dla obu stron i fajnie się go zapamięta. Może jakiś wyjazd we dwoje? Wspólny czas, bez stresu, bez widowni Link to post Share on other sites
MOKRY LUCKY LUCK 236 Share Posted December 23, 2020 Uważam, że to nie najgorszy pomysł, bo wtedy te święta pozostaną na długo w naszej pamięci i drugiej osoby, lecz czy będą wspominane dobrze, to już zależy od tego czy zostaną przyjęte przez drugą osobę. Link to post Share on other sites
Recommended Posts