Gracjan Gitkowski 1 Share Posted December 22, 2020 Siemanko skoro nie chcecie Zombie moda I chcecie kasy moge za zombie server placic nie ma problemu niech ktos napisze mi na steam pw moze moge dozucic sie chociaz do servera Only De_dust2 sram na admina i tp bo to nie dla mnie ale jak mam grac na waszym servie to chcial bym pograc dlozej a nie pare miesiecy i w koncu bedzoie zamkniety bo i tak malo ludzi zaczyna wchodzic jestem w stanie 50 euro max 100 co miesiac wplacac mialem kiedy wlasny server ale nie chce mi sie pier... z tym wszystkim tylko zwiekszcie sloty bo 24 to za malo bylo by mile widziane jak by jakis admin siedzial caly czas tam bo od chu.. odpalonych lata dla tego tracicie ludzi pozdrawiam Link to post Share on other sites
FD GOD 294 Share Posted December 22, 2020 edited FD GOD - CSKatowice.com Społeczność Steam :: FD GOD (steamcommunity.com) Dzaastine - CSKatowice.com Społeczność Steam :: Dzaastine (steamcommunity.com) Społeczność Steam :: R3M!K | CSKATOWICE.COM (steamcommunity.com) R3M!K - CSKatowice.com Zgłoś się do któregoś z OP Edited December 22, 2020 by FD GOD Link to post Share on other sites
Ogen Dogen 2 251 Share Posted December 22, 2020 4 godziny temu, Gracjan Gitkowski napisał: Siemanko skoro nie chcecie Zombie moda I chcecie kasy moge za zombie server placic nie ma problemu niech ktos napisze mi na steam pw moze moge dozucic sie chociaz do servera Only De_dust2 sram na admina i tp bo to nie dla mnie ale jak mam grac na waszym servie to chcial bym pograc dlozej a nie pare miesiecy i w koncu bedzoie zamkniety bo i tak malo ludzi zaczyna wchodzic jestem w stanie 50 euro max 100 co miesiac wplacac mialem kiedy wlasny server ale nie chce mi sie pier... z tym wszystkim tylko zwiekszcie sloty bo 24 to za malo bylo by mile widziane jak by jakis admin siedzial caly czas tam bo od chu.. odpalonych lata dla tego tracicie ludzi pozdrawiam To chcesz zasponsorować dd2 czy zombie? Odpisz na pw Link to post Share on other sites
Ogen Dogen 2 251 Share Posted December 22, 2020 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Powód: Sprawa została wyjaśniona Temat został zamknięty przez moderatora lub administratora, jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj post. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Z Pozdrowieniami, Ekipa CSKatowice.com Link to post Share on other sites
Recommended Posts