PROnd_ 0 Share Posted December 22, 2020 Twoj nick:PROnd Nick podejrzanego: IrYs IP/Steam ID podejrzanego: VALVE_2:0:1212563227 ip sobie znajdziecie po logach Serwer:only dd2 Mapa:dd2_snow chyba Data i godzina: 15:15 Link do demka: https://www40.zippyshare.com/v/GlA5nXtY/file.html jak za mało to rozpisze demko bo aim widać od razu zwłaszcza na pierwszym demku przeskoki. Pozdrawiam PROnd Link to post Share on other sites
Dzaastine 3 263 Share Posted December 22, 2020 @ Blacklisted CS 1.6 Link to post Share on other sites
PROnd_ Autor Tematu 0 Author tematu Share Posted December 23, 2020 edited Ludzie co to za forum w ogóle? Żeby czekać aż zbanujecie jakiegoś bota co na aimie gra czekać ponad 17h? no bez jaj! Ogólnie nie chce mi się zgłaszać takich dzieciaków na forum bo szkoda mojego czasu, ale mowie serwer nawet nawet to zgłoszę, a Wy co? Opierdzielacie się? No szkoda słów! Napisałem do admina by wbił, wbił był 15 sekund i poleciał xD To ma być też admin co sprawdza gościa po jednej akcji?...... Po sprawdzeniu aktywności admina macie bardzo aktywnych W ciagu 12 dni 120 min wyrobił gratulacje xD https://www.gametracker.com/player/LUZIK!/dd2.cskatowice.com:27015/ Wiem że to nie dział o tym gdzie mam wypominać GT admina, ale na chwile obecna nie chce mi sprawdzać pozostałych. Edited December 23, 2020 by PROnd_ Link to post Share on other sites
Dzaastine 3 263 Share Posted December 23, 2020 @PROnd_ to nie Ty jesteś od rozliczania adminów z ich aktywności więc nie poruszaj takich tematów. Jest okres świąteczny, każdy ma dużo pracy i nie każdy żyje tylko serwerem i forum. Dużo ludzi jest teraz mniej aktywnych, jeśli ktoś będzie miał chwilę to to sprawdzi. Jeżeli masz jakieś uwagi to jest dział skarg. Uszczypliwe komentarze zachowaj dla siebie, są braki w kadrach i nikt się nie opierdziela. Sprawa zostanie wyjaśniona w najszybszym czasie. Temat zamykam do wyjaśnienia. 1 Link to post Share on other sites
shox 189 Share Posted December 23, 2020 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Zgłoszenie zostało przyjęte. Temat został zamknięty przez moderatora lub administratora, jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj post. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Z Pozdrowieniami, Ekipa CSKatowice.com Link to post Share on other sites
Recommended Posts