Peel 59 Share Posted December 17, 2020 Czy zapoznałeś się z regulaminem?: yyy noo... oczywiście, że tak! To jasne jak słońce! Nie do pomyślenia nawet żeby kandydat nie zapoznał się z regulaminem... Czy rozumiesz jego prawa; zakazy; nakazy?: Tak Czy akceptujesz zawarte w nim przepisy?: Tak Na jakim serwerze chcesz Admina?: Paintball Doświadczenie: Kilkukrotnie już byłem na tym serwerze adminem, także jakieś tam doświadczenie już mam Dlaczego Ty?: Jeśli miałbym jakoś zachęcić do postawienia mnie w roli admina to chociaż... nie będzie z mojej strony niesprawiedliwości, a zwłaszcza kolesiostwa! Wcale nie dlatego, że nie mam kolegów... heh Co chciałbyś wprowadzić?; Może nie wprowadzić, ale utrzymywać porządek na serwerze. Byłeś kiedyś banowany? (sprawdź w AMXBans): Nie Imię: Bartosz Wiek: 23 Nick na serwerze: P' eel Ilość przegranych (link do GT) : https://www.gametracker.com/player/P' eel/pb.cskatowice.com:27015/ Mikrofon: Jest Składka (11,07 zł SMS / 7,00 zł PRZELEW - miesiąc) Twoje SteamID: STEAM_0:0:48538818 Kontakt: steam 3 1 1 Link to post Share on other sites
veegaz 467 Share Posted December 17, 2020 Aktywny, był adminem, więc jak najbardziej na tak 1 Link to post Share on other sites
(1)`SzYMI -.^ 1 075 Share Posted December 17, 2020 Duże tak. Ogarniety z dużym bagażem doświadczeń i ze spełnionymi wymaganiami. 1 Link to post Share on other sites
DavidM 298 Share Posted December 17, 2020 Tak. Idealny kandydat Duzy staz ogarniety kulturka 1 Link to post Share on other sites
Dzaastine 3 261 Share Posted December 17, 2020 Jeden z najlepszych adminów swojego czasu brać bez zastanowienia Link to post Share on other sites
PTK_Noisy 189 Share Posted December 17, 2020 Jak najbardziej na TAK powody up Link to post Share on other sites
PTK_Noisy 189 Share Posted December 17, 2020 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Podanie zostało zaakceptowane. Temat został zamknięty przez moderatora lub administratora, jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj post. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Z Pozdrowieniami, Ekipa CSKatowice.com Link to post Share on other sites
Recommended Posts