Hitmanek 5 Share Posted November 25, 2020 Wstęp Czy zapoznałeś się z regulaminem?: Oczywiście Czy rozumiesz jego prawa; zakazy; nakazy?: Oczywiście Czy akceptujesz zawarte w nim przepisy?: Oczywiście Rozpoznanie: Na jakim serwerze chcesz Admina?: Paintball CS 1.6 Doświadczenie: Wysokie kiedyś posiadałem tutaj opiekuna serwerów CS:GO u Zaksia, posiadałem swoje serwery więc doświadczenie posiadam duże Dlaczego Ty?: Wróciłem po długiej przerwie i zacząłem grac na na cs go mod only dd2, grając zauważyłem niska aktywność adminów na serwerze. Myślę że nadaje się na to stanowisko chociażby dlatego iż miałem u was opiekuna i nie było ze mną żadnych problemów, o ile nie jest dla was problemem to że czasami wypadnie dzień gdzie będę musiał odpocząć i załatwić swoje sprawy Co chciałbyś wprowadzić?: Chciałbym wprowadzić miłą atmosferę oraz porządek na serwerze i żeby było jak najmniej cheaterów i oszustów bo przez to gracze widzą, że jest jakiś cheater wkurzają się i wychodzą z serwera i serwer traci graczy, potrzeba aktywnych adminów a ja jestem gotowy na to i dam radę Byłeś kiedyś banowany? (link do AMXBans): http://bany.cskatowice.com/ban_list.php (nie byłem banowany) Dane Podstawowe Imię: Alan Wiek: 16 Dane Techniczne Nick na serwerze: Hitmanek (lecz grałem na nicku "Gracz") Ilość przegranych godzin (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Gracz/pb.cskatowice.com:27015/ Mikrofon: Posiadam dobry i sprawny Składka (11,07 zł SMS / 7,00 zł PRZELEW - miesiąc): Niestety, ale na wszelkie problemy no wiecie brak pieniędzy na tą chwilę, ale jeśli będzie to składka jak najbardziej Twoje SteamID: STEAM_0:1:441402763 Kontakt: Forum/TS 1 Link to post Share on other sites
MyFrag 675 Share Posted November 25, 2020 Mimo, że nie gram na pb to jestem na nie. Na Twoje nieszczęśnie jestem pamiętliwym penisem i doskonale pamiętam jak robiłeś nas w bambuko po czym uciekłeś na inną sieć. Gdzieś nawet jest temat na forum, jak znajdę dam edita. 3 1 Link to post Share on other sites
Dzaastine 3 263 Share Posted November 25, 2020 18 minut temu, MyFrag napisał: Mimo, że nie gram na pb to jestem na nie. Na Twoje nieszczęśnie jestem pamiętliwym penisem i doskonale pamiętam jak robiłeś nas w bambuko po czym uciekłeś na inną sieć. Gdzieś nawet jest temat na forum, jak znajdę dam edita. O to Ci chodziło? cyt. "NIE CHCE BYC NA TEJ SIECI" To co Ty gościu znowu tutaj robisz? Ja również na PB rzadko gram, ale po tym co słusznie zauważył MyFrag jak dla mnie możesz palić stąd wrotki, czarno na białym ELO XD 2 1 2 By MyFrag, November 25, 2020 Dokładnie o ten temat, pewnie jest w archiwum, ale modki i wyżsi mają do niego wgląd. Link to post Share on other sites
PTK_Noisy 189 Share Posted November 25, 2020 Jestem na nie. Po co wracasz skoro pisałeś iż nie chcesz być na tej sieci 1 Link to post Share on other sites
PTK_Noisy 189 Share Posted November 25, 2020 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Podanie zostało odrzucone. Temat został zamknięty przez moderatora lub administratora, jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj post. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Z Pozdrowieniami, Ekipa CSKatowice.com Link to post Share on other sites
Recommended Posts