Dzaastine 3 264 Share Posted November 24, 2020 Jaka jest najlepsza rada jaką kiedykolwiek otrzymałeś? Skorzystałeś/aś z niej? 3 1 Link to post Share on other sites
Vitanell 104 Share Posted November 24, 2020 "Nie wchodź komuś w dupe, jeśli tej dupy nie nadstawia" 🖐 1 2 2 Link to post Share on other sites
TOKSYNA 1 935 Share Posted November 25, 2020 Jak się coś nie mieści w głowie, to trzeba mieć to w d*pie 1 1 Link to post Share on other sites
Yuuki. 97 Share Posted November 25, 2020 Pewien mędrzec kiedyś mi powiedział "Jak się popieści to się wszystko zmieści" Tym się też w życiu kieruje (zwłaszcza z pakowaniem towaru na magazynie xD) 2 Link to post Share on other sites
PTK_Noisy 189 Share Posted November 25, 2020 Może takie przysłowie o: Nie wchodzi się 2 razy do tej samej rzeki. 2 1 Link to post Share on other sites
Dzaastine Autor Tematu 3 264 Author tematu Share Posted November 25, 2020 ,,Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie" <- To się zawsze sprawdza. ,,Pamiętaj, gówna się nie rusza" <- XD 1 1 Link to post Share on other sites
MyFrag 675 Share Posted November 25, 2020 "Jak dają to bierz, jak biją to uciekaj, a jak ktoś chce pracować to mu nie przeszkadzaj" 1 1 Link to post Share on other sites
relax 1 129 Share Posted November 25, 2020 Nigdy nie celuj w czyimś kierunku, jeżeli nie chcesz do niego strzelić. Nigdy nie trzymaj palca na spuście jeśli nie planujesz oddać strzału. Zawsze sprawdzaj czy wzięta przez Ciebie broń jest naładowana. Komuniści to nie ludzie. 2 Link to post Share on other sites
Lipny 287 Share Posted November 26, 2020 Nie kłóć sie z glupszym od siebie ,bo najpierw znizy cie do swojego poziomu ,a potem udowodni ,ze jest mądrzejszy... ~Moj ojciec. 1 By TOKSYNA, November 26, 2020 Myślałam, że będzie coś na wzór : Czym się strułeś , tym się lecz xd By relax, November 26, 2020 Ja znam taką wersję "Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem" Link to post Share on other sites
zajączek zagłady 115 Share Posted December 6, 2020 "Wymagaj od innych, choćby inni od siebie nie wymagali" Damian S Link to post Share on other sites
klqs 54 Share Posted December 11, 2020 "Pamiętaj dwa razy do tej samej rzeki sie nie wchodzi" -przyjaciel Link to post Share on other sites
Recommended Posts