pysiek300 2 Share Posted November 21, 2020 edited Nick podczas gry:siema geje <> Data Bana: 21.11.2020 22.30 Mapa: westwood big Nick Admina:Krzysiek aKa Mlody ([G@] MlodyJSE) Powód Bana: demko Screeny (paczka .zip): ... Twoje IP / SteamID:STEAM_0:1:516552453 Wycinek z konsoli / link do bana:siema geje <>siema geje <> [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: Krzysiek aKa Mlody [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cskatowice.com [AMXBans] Reason: 'WH. Odwolaj sie na forum' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:516552453' [AMXBans] Your IP: '37.47.172.5' [AMXBans] =============================================== "Młody" ja bym radził od razu rozpisać i pokazać o co Ci chodziło bo na demku nie ma nic ciekawego. Robisz tylko dodatkową pracę dla admina bo bedzie musiał 2 razy demko oglądać a przy okazji marnujesz mój czas Edited November 22, 2020 by pysiek300 Link to post Share on other sites
MlodyJSE 82 Share Posted November 21, 2020 3 minuty temu, pysiek300 napisał: Nick podczas gry:siema geje <> Data Bana: 21.11.2020 22.30 Mapa: westwood Nick Admina:Krzysiek aKa Mlody ([G@] MlodyJSE) Powód Bana: demko Screeny (paczka .zip): ... Twoje IP / SteamID:STEAM_0:1:516552453 Wycinek z konsoli / link do bana:siema geje <>siema geje <> [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: Krzysiek aKa Mlody [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cskatowice.com [AMXBans] Reason: 'WH. Odwolaj sie na forum' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:516552453' [AMXBans] Your IP: '37.47.172.5' [AMXBans] =============================================== mapa westwood_big jak coś. Powód WH.Odwołaj się na forum, a nie jakieś demko. Jeżeli ktoś będzie miał wątpliwości to pokaże o co mi chodziło. Link to post Share on other sites
(1)`SzYMI -.^ 1 075 Share Posted November 21, 2020 @ Blacklisted mają 24h na sprawdzenie dema. Czekaj cierpliwie. Link to post Share on other sites
shox 189 Share Posted November 22, 2020 17 godzin temu, MlodyJSE napisał: Jeżeli ktoś będzie miał wątpliwości to pokaże o co mi chodziło. Wiem o co Ci chodziło. Demko czyste, runda w rundę te same zachowania, nic podejrzanego tu nie ma. Link to post Share on other sites
shox 189 Share Posted November 22, 2020 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Gracz został ODBANOWANY Temat został zamknięty przez moderatora lub administratora, jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj post. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Z Pozdrowieniami, Ekipa CSKatowice.com Link to post Share on other sites
Recommended Posts