shox 189 Share Posted November 17, 2020 Nick: shox (do resetu top na dd2 hafexo) Staż w CS: liczmy od steam'a 2004r (chociaż jest dłuższy ) Umiejętność rozpoznawania cheatera: Owszem Czy rozpisujesz demka 1.6 ?(T/N): Tak Czy rozpisujesz demka CSGO ?(T/N): Mógłbym, ale nie chce. Nie lubię GO Czy spełniasz wymagania ?(T/N): Tak Doświadczenie: Duże, byłem bl'em niejednokrotnie Dlaczego Ty: Szybko rozpoznaje cziterów, mam doświadczenie, a jak patrzę na dział UB, to krew mnie zalewa Imię: Arek Wiek: 25 Kontakt: (steam, gg) steam,pw Twój SteamID: https://steamcommunity.com/id/shoxrecord 0:1:4203762 1 1 Link to post Share on other sites
Dzaastine 3 265 Share Posted November 17, 2020 Jak najbardziej na TAK. Potrzeba nam świeżej krwii w teamie BL'i, słuszna uwaga, patrząc na dział ub to krew zalewa xd Ma duże doświadczenie, zawsze trafne bany, brać póki gorący @ Właściciel @ Pogrom @ Waterovsky 1 Link to post Share on other sites
Agatka. 2 150 Share Posted November 17, 2020 oj tego to bierzcie póki ciepły!!! nadaje sie na 100% rąk potrzeba, on doświadczenie ma, zna sie na grze, katuje ludzi na serwerach czyli idealny kandydat na BL 1 By (1)`SzYMI -.^, November 17, 2020 Mówisz? B) Link to post Share on other sites
(1)`SzYMI -.^ 1 075 Share Posted November 17, 2020 19 minut temu, shox napisał: a jak patrzę na dział UB, to krew mnie zalewa Ten argument wystarczy. Jestem na tak panie Arkadiuszu. To formalność. 1 Link to post Share on other sites
Pogrom 930 Share Posted November 17, 2020 Biorę bo przyda się ktoś do pomocy na 1.6 Odezwij się na PW/steam. Link to post Share on other sites
Pogrom 930 Share Posted November 17, 2020 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Powód: Podanie zostało zaakceptowane. Temat został zamknięty przez moderatora lub administratora, jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj post. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Z Pozdrowieniami, Ekipa CSKatowice.com Link to post Share on other sites
Recommended Posts