Filek 1 0 Share Posted November 16, 2020 Nick podczas gry: Filek 1 Data Bana: 16.11.2020 - 17:39:30 Mapa: de_dust2 Nick Admina: Lipny[!] Powód Bana: WH. Odwolaj sie na forum Screeny (paczka .zip): Twoje IP / SteamID: Wycinek z konsoli / link do bana: http://bany.cskatowice.com/ban_list.php?bid=175570 Wyszedłem z serwera normalnie oraz nie widzę ss'ów na kompie (sprawdzałem wg instrukcji z tematu drugiego), także podejrzewam, że ban mógł paść chwilę po tym jak zniknąłem. Link to post Share on other sites
(1)`SzYMI -.^ 1 075 Share Posted November 16, 2020 @ Blacklisted mają 24h na sprawdzenie dema. Czekaj cierpliwie. Link to post Share on other sites
Lipny 285 Share Posted November 17, 2020 edited Bylem AFK ,kiedy otrzymalem zgloszenia i zaczolem go bserwowac bylo do konca mapy okolo 8min , gracz nagle zniknal... mial duzo dziwnych akcji ale niezdazylem sie przyjzec jak nalezy szczegolnie jakby aim tylko awp i wh on/off Poprosze o obejzenie od poczatku mapy. Edited November 17, 2020 by Lipny Link to post Share on other sites
(1)`SzYMI -.^ 1 075 Share Posted November 17, 2020 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Gracz został ODBANOWANY Temat został zamknięty przez moderatora lub administratora, jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj post. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Z Pozdrowieniami, Ekipa CSKatowice.com Link to post Share on other sites
Recommended Posts