SZNYCEL 32 Share Posted October 23, 2020 Siemanko Wszystkim! Jako, iż jestem już tutaj z Wami dwa lata, nigdy nie przywitałem się z Wami. Mam na imię Paweł, lat 20 rocznikowo, pochodzę z małej miejscowości w woj.lubelskim, aktualnie mieszkam w Katowicach. Interesuję się grami komputerowymi,polityką,zjawiskami nadprzyrodzonymi,geografią,biologią i wiele wiele innych mam zainteresowań. Mam nadzieję, że przywitacie mnie z otwartością, a ja będę mógł z Wami tutaj zostać na dłużej. Czego Wam i sobie życzę. Pozdrawiam. Miłego i udanego dzionka all. 1 Link to post Share on other sites
Yuuki. 96 Share Posted October 23, 2020 Hejka Tak jak @ Medzizapraszam na PB ^^ Link to post Share on other sites
Pozytywna 772 Share Posted October 23, 2020 ooo Lubelskie, witamyyy! Link to post Share on other sites
MOKRY LUCKY LUCK 236 Share Posted October 23, 2020 No i Pan Paweł kur** , Witam i zapraszam na PB Link to post Share on other sites
PTK_Noisy 189 Share Posted October 23, 2020 siemanko witam zapraszam na nasz serwer paintball. Link to post Share on other sites
(1)`SzYMI -.^ 1 075 Share Posted October 26, 2020 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Powód: Sprawa została wyjaśniona Temat został zamknięty przez moderatora lub administratora, jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj post. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Z Pozdrowieniami, Ekipa CSKatowice.com Link to post Share on other sites
Recommended Posts