Lipny 287 Share Posted October 14, 2020 Witam Panstwa ! Wszyscy wiedza ,ze zbiza sie dzien zmarlych ,zaduszki ,hallowen Mam mala propozycje aby wgrac (tak samo jak wgrywamy na swieta dust2_snow ,choinke zamiast paki i snieg) ; Mape scc_dust2night_go lub de_dust2_night Zamiast standardowej paki wgrac np. dynie No i widzialem taki plugin ,ze pojawiaja sie na mapie losowo zjawy i duszki ktore strasza ...zaraz bedzie "...łeeee wydziwiasz ,obciazenie serwera..." Ale to tylko na 3 dni aby cos urozmaicic i moze to przyciagnie ludzi 1 1 Link to post Share on other sites
Yuuki. 97 Share Posted October 14, 2020 Jak dla mnie wydaje się to ciekawym pomysłem. Można na ten czas wgrać też nowe rs-y w klimacie halloween 1 Link to post Share on other sites
Spizganiec 143 Share Posted October 14, 2020 Pomysł bardzo dobry i można też dodać przez te 3 dni np dynie , które się zbiera (robisz screena) i kto najwięcej zbierze ma jakąś nagrodę oczywiście jeżeli administracja się zgodzi. 1 1 Link to post Share on other sites
cajmert 3 080 Share Posted October 14, 2020 4 godziny temu, Spizganiec napisał: Pomysł bardzo dobry i można też dodać przez te 3 dni np dynie , które się zbiera (robisz screena) i kto najwięcej zbierze ma jakąś nagrodę oczywiście jeżeli administracja się zgodzi. Rozmieszczenie dyń jest stałe, chyba że się mylę @ Ogen Dogen. Co do mapy DD2_night jestem akurat za w godzinach wieczornych 2 1 Link to post Share on other sites
Ogen Dogen 2 261 Share Posted October 14, 2020 Gdzie takie coś widzieliście? Jedyne co na szybko znalazłem to, to: 1 Link to post Share on other sites
Sw33toLcIa 1 614 Share Posted October 14, 2020 Można jakoś urozmaicić serwer na te kilka dni 1 Link to post Share on other sites
Spizganiec 143 Share Posted October 14, 2020 Jeżeli mój pomysł przejdzie może być taki napis "Gracz "nick" znalazł dynie" i po tych 3dnisch każdy by wysyłał na forum swoje wszystkie złapane dynie Link to post Share on other sites
DavidM 298 Share Posted October 14, 2020 https://amxx.pl/topic/2079-advanced-fog/ moze chociaz efekt mgly? oraz po zabiciu przeciwnika efekt ducha https://darkgl.pl/2011/08/31/death-skull/ 1 Link to post Share on other sites
Lipny Autor Tematu 287 Author tematu Share Posted October 15, 2020 edited 8 godzin temu, DavidM napisał: https://amxx.pl/topic/2079-advanced-fog/ moze chociaz efekt mgly? oraz po zabiciu przeciwnika efekt ducha https://darkgl.pl/2011/08/31/death-skull/ ooo to to to to ,tylko ,ze mgła bedzie fps bardzo zabierac ale to w sumie na 3dni wiec walic ,to kilka klatek mniej @ Ogen Dogen ..tylko te efekty ducha mozna zrobic losowo na mapie bez zabicia zeby straszyly graszy po nocy ,widzialem to na jednym serwie Edited October 15, 2020 by Lipny Link to post Share on other sites
R3M!K 476 Share Posted October 16, 2020 Fajny pomysł z tym Hallowen. Można coś pokombinowac w tym temacie. 1 Link to post Share on other sites
Valeria 354 Share Posted October 16, 2020 Również jestem za, ciekawy pomysł. 1 Link to post Share on other sites
.sQn 191 Share Posted October 16, 2020 Jak najbardziej jestem za na kilka dni można wgrać ten pomysł z duchami wydaje mi się spoko 1 Link to post Share on other sites
KaZiu :] 456 Share Posted October 18, 2020 Spoko to się wydaje… tylko. Same nocne dd2 wprowadzi bardzo dużo urozmaicenia w tej monotonności serwa ( co jestem za ), ale paki dynie itp. to bym wykluczył już. Nie oszukujmy się aktualnie gra 5 osób z administracji, reszta to bałkańsie wariory z reklamy co popierdalają na pingu 200+ i na zwykłym dd2 wywala typów z automatu za ping. Od około dwóch tygodni widzę, że wbijają sporadycznie dawne konta steam, które u nas grały zawsze i dobrze im się bije te boty. Stracimy „ warrior playery” to kaska która została włożona na reklamę pójdzie na marne. 1 Link to post Share on other sites
Lipny Autor Tematu 287 Author tematu Share Posted October 18, 2020 6 godzin temu, KaZiu :] napisał: le paki dynie itp. to bym wykluczył już. Nie oszukujmy się aktualnie gra 5 osób z administracji, reszta to bałkańsie wariory z reklamy co popierdalają na pingu 200+ i na zwykłym dd2 wywala typów z automatu za ping. Od około dwóch tygodni widzę, że wbijają sporadycznie dawne konta steam, które u nas grały zawsze i dobrze im się bije te boty. Stracimy „ warrior playery” to kaska która została włożona na reklamę pójdzie na marne. No ale co ma do tego dynia zamiast paki ,przeciez to wazy kilka Mb i nie bedzie im sie wczytywalo niewiadomo ile... Jezeli mafia wariorrow i csseti nie potrafi rozbroic normalnej paki to raczej dyni tez nie rozbroii ,logiczne... No ale dzieki za wypowiedz Link to post Share on other sites
(1)`SzYMI -.^ 1 075 Share Posted October 21, 2020 Dajcie tą striptizerke zamiast paki. Ona też miała dynie, nawet dwie Co do dd2_night na testy jestem za. @ KaZiu :] no bo chyba o to chodzi żeby starzy wyjadacze wrócili i serwer wrócił do normy, a my wtedy gramy. Z resztą samo to, że jesteś w TOP15 świadczy o tym w jakim stanie jest serwer xD 2 Link to post Share on other sites
KiciA<3 312 Share Posted October 22, 2020 edited Można by było jak najbardziej Był by klimacik pb też można by było urozmaicić w takie cuś @ DavidM Edited October 22, 2020 by KiciA<3 1 1 Link to post Share on other sites
Ogen Dogen 2 261 Share Posted October 22, 2020 Nadal czekam na taki plugin To, że gdzieś tam, kiedyś tam widzieliście to trochę za mało Link to post Share on other sites
Lipny Autor Tematu 287 Author tematu Share Posted October 23, 2020 8 godzin temu, Ogen Dogen napisał: Nadal czekam na taki plugin To, że gdzieś tam, kiedyś tam widzieliście to trochę za mało Nie ma czegos takiego w calosci @ Ogen Dogen Mapa z netu typu night wgrac ,a @ DavidM ma ten plugin zeby po smierci byla czaszka czy tam duszek ,no i plugin mgly i to tyle... Link to post Share on other sites
SZNYCEL 32 Share Posted October 27, 2020 Jestem jak najbardziej za, trzeba trochę urozmaicić rozgrywkę na duście Link to post Share on other sites
(1)`SzYMI -.^ 1 075 Share Posted October 29, 2020 @ [CS 1.6] Opiekun Only De_Dust2 Link to post Share on other sites
.sQn 191 Share Posted November 1, 2020 Myślę, że chyba można zamknąć temat i tak już po Halloween i bark zainteresowania ze strony Opiekunów. @ Ogen Dogen @ cajmert @ Pogrom @ Waterovsky Link to post Share on other sites
FD GOD 294 Share Posted November 1, 2020 edited Nie chodzi o brak zainteresowania tylko problem był ze znalezieniem czegoś takiego. Wybaczcie za zapłon. Zamykam Edited November 1, 2020 by FD GOD Link to post Share on other sites
(1)`SzYMI -.^ 1 075 Share Posted November 1, 2020 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Powód: Sprawa została wyjaśniona Temat został zamknięty przez moderatora lub administratora, jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj post. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Z Pozdrowieniami, Ekipa CSKatowice.com Link to post Share on other sites
Recommended Posts