Jump to content

Halloween 2020 na d2 ?

Recommended Posts

• Cała zawartość 23
  • Temat został założony
  • Ostatnia odpowiedź

Top Posters In This Topic

Najpopularniejsze posty

Rozmieszczenie dyń jest stałe, chyba że się mylę @ Ogen Dogen.   Co do mapy DD2_night jestem akurat za 😜 w godzinach wieczornych 😉

Witam Panstwa ! Wszyscy wiedza ,ze zbiza sie dzien zmarlych ,zaduszki ,hallowen 💀👻🎃 Mam mala propozycje aby wgrac (tak samo jak wgrywamy na swieta dust2_snow ,choinke zamiast paki i snieg) ;

Pomysł bardzo dobry i można też dodać przez te 3 dni np dynie , które się zbiera (robisz screena) i kto najwięcej zbierze ma jakąś nagrodę oczywiście jeżeli administracja się zgodzi.

Witam Panstwa !

Wszyscy wiedza ,ze zbiza sie dzien zmarlych ,zaduszki ,hallowen 💀👻🎃

Mam mala propozycje aby wgrac (tak samo jak wgrywamy na swieta dust2_snow ,choinke zamiast paki i snieg) ;

Mape scc_dust2night_go lub de_dust2_night

Zamiast standardowej paki wgrac np. dynie

No i widzialem taki plugin ,ze pojawiaja sie na mapie losowo zjawy i duszki ktore strasza

...zaraz bedzie "...łeeee wydziwiasz ,obciazenie serwera..."

Ale to tylko na 3 dni aby cos urozmaicic i moze to przyciagnie ludzi 😉

• Zmieszany 1
  • WOW! 1

Pomysł bardzo dobry i można też dodać przez te 3 dni np dynie , które się zbiera (robisz screena) i kto najwięcej zbierze ma jakąś nagrodę oczywiście jeżeli administracja się zgodzi.

• Dzięki! 1
  • Super! 1
4 godziny temu, Spizganiec napisał:

Rozmieszczenie dyń jest stałe, chyba że się mylę @ Ogen Dogen.

Co do mapy DD2_night jestem akurat za 😜 w godzinach wieczornych 😉

• Lubię to! 2
  • Dzięki! 1

Gdzie takie coś widzieliście? Jedyne co na szybko znalazłem to, to:

• Zmieszany 1

Jeżeli mój pomysł przejdzie może być taki napis "Gracz "nick" znalazł dynie" i po tych 3dnisch każdy by wysyłał na forum swoje wszystkie złapane dynie

8 godzin temu, DavidM napisał:

https://amxx.pl/topic/2079-advanced-fog/

moze chociaz efekt mgly? 

oraz po zabiciu przeciwnika efekt ducha

https://darkgl.pl/2011/08/31/death-skull/

ooo to to to to ,tylko ,ze mgła bedzie fps bardzo zabierac ale to w sumie na 3dni wiec walic ,to kilka klatek mniej 😉

@ Ogen Dogen

..tylko te efekty ducha mozna zrobic losowo na mapie bez zabicia zeby straszyly graszy po nocy ,widzialem to na jednym serwie 👻

Edited by Lipny

Fajny pomysł z tym Hallowen. Można coś pokombinowac w tym temacie.

• Dzięki! 1

Jak najbardziej jestem za na kilka dni można wgrać ten pomysł z duchami wydaje mi się spoko 😎😁

• Dzięki! 1

Spoko to się wydaje… tylko.
Same nocne dd2 wprowadzi bardzo dużo urozmaicenia w tej monotonności serwa ( co jestem za ), ale paki dynie itp. to bym wykluczył już. Nie oszukujmy się 😛 aktualnie gra 5 osób z administracji, reszta to bałkańsie wariory z reklamy co popierdalają na pingu 200+ i na zwykłym dd2 wywala typów z automatu za ping. Od około dwóch tygodni widzę, że wbijają sporadycznie dawne konta steam, które u nas grały zawsze i dobrze im się bije te boty.
Stracimy „ warrior playery” to kaska która została włożona na reklamę pójdzie na marne.

• Dzięki! 1
6 godzin temu, KaZiu :] napisał:

le paki dynie itp. to bym wykluczył już. Nie oszukujmy się 😛 aktualnie gra 5 osób z administracji, reszta to bałkańsie wariory z reklamy co popierdalają na pingu 200+ i na zwykłym dd2 wywala typów z automatu za ping. Od około dwóch tygodni widzę, że wbijają sporadycznie dawne konta steam, które u nas grały zawsze i dobrze im się bije te boty.
Stracimy „ warrior playery” to kaska która została włożona na reklamę pójdzie na marne.

No ale co ma do tego dynia zamiast paki ,przeciez to wazy kilka Mb i nie bedzie im sie wczytywalo niewiadomo ile...

Jezeli mafia wariorrow i csseti nie potrafi rozbroic normalnej paki to raczej dyni tez nie rozbroii ,logiczne...

No ale dzieki za wypowiedz 😉

Dajcie tą striptizerke zamiast paki. Ona też miała dynie, nawet dwie 🤣🤣

Co do dd2_night na testy jestem za.

@ KaZiu :] no bo chyba o to chodzi żeby starzy wyjadacze wrócili i serwer wrócił do normy, a my wtedy gramy.

Z resztą samo to,  że jesteś w TOP15 świadczy o tym w jakim stanie jest serwer xD

• Ja pierd*le 2

Można by było jak najbardziej 😁Był by klimacik👻 pb też można by było urozmaicić w takie cuś 😁@ DavidM

Edited by KiciA<3
  • Lubię to! 1
  • Dzięki! 1

Nadal czekam na taki plugin 😉 To, że gdzieś tam, kiedyś tam widzieliście to trochę za mało 🙂

8 godzin temu, Ogen Dogen napisał:

Nadal czekam na taki plugin 😉 To, że gdzieś tam, kiedyś tam widzieliście to trochę za mało

Nie ma czegos takiego w calosci @ Ogen Dogen

Mapa z netu typu night wgrac ,a @ DavidM ma ten plugin zeby po smierci byla czaszka czy tam duszek ,no i plugin mgly i to tyle...

Nie chodzi o brak zainteresowania tylko problem był ze znalezieniem czegoś takiego. Wybaczcie za zapłon. Zamykam 

Edited by FD GOD
  • FD GOD locked this topic

Wiadomość wygenerowana automatycznie:

Powód: Sprawa została wyjaśniona

Temat został zamknięty przez moderatora lub administratora, jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj post.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Z Pozdrowieniami,

Ekipa CSKatowice.com

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...