czajnikk 15 Share Posted September 26, 2020 Moją propozycją jest lekka przebudowa forum, która by zawierała: nowe awatary reklamowe itp. , kolorystyke. 1 By Ogen Dogen, September 26, 2020 ? Link to post Share on other sites
zajączek zagłady 112 Share Posted September 26, 2020 No jestem za, ale z jakimś terminem wykonania typu "jak będzie chwila czasu" bo póki co to niedawno nowy layout? wleciał, samo forum ma dość świeży styl póki co Link to post Share on other sites
Waterovsky 930 Share Posted September 26, 2020 1. Co masz na myśli pisząc "awatary reklamowe"? 2. Kolorystyka? Potrafisz to rozwinąć? Staram się, by wszystko, co robię, było przyjazne dla oka. Sam design będzie stopniowo zmieniany, ale na fajerwerki bym nie liczył. 3 Link to post Share on other sites
czajnikk Autor Tematu 15 Author tematu Share Posted September 27, 2020 14 godzin temu, Waterovsky napisał: 1. Co masz na myśli pisząc "awatary reklamowe"? 2. Kolorystyka? Potrafisz to rozwinąć? Staram się, by wszystko, co robię, było przyjazne dla oka. Sam design będzie stopniowo zmieniany, ale na fajerwerki bym nie liczył. @ Waterovsky - Chodziło mi o banery z tyłu czyli tło dokładniej co do kolorystki fajnie by było odświeżyć sam jakimś wybitnym "plastykiem" nie jestem żeby dobierać kolory możesz to zrobić według własnej myśli. 1 Link to post Share on other sites
Waterovsky 930 Share Posted September 27, 2020 4 godziny temu, czajnikk napisał: możesz to zrobić według własnej myśli. Właśnie tak robię XD 4 godziny temu, czajnikk napisał: Chodziło mi o banery z tyłu czyli tło Chodzi Ci o główne tło forum czy defaultowe zdjęcie w tle profilu? Jeśli o tło forum, to na razie nie będzie zmieniane, a zdjęcie w profilu możesz sobie sam ustawić klikając "zdjęcie tytułowe" z poziomu profilu. 2 Link to post Share on other sites
czajnikk Autor Tematu 15 Author tematu Share Posted September 27, 2020 3 godziny temu, Waterovsky napisał: Właśnie tak robię XD Chodzi Ci o główne tło forum czy defaultowe zdjęcie w tle profilu? Jeśli o tło forum, to na razie nie będzie zmieniane, a zdjęcie w profilu możesz sobie sam ustawić klikając "zdjęcie tytułowe" z poziomu profilu. Chodzi mi o główne tło forum Link to post Share on other sites
Recommended Posts