Valeria 354 Share Posted September 4, 2020 Nick: Valeria Staż w CS: 4,5 lat około Umiejętność rozpoznawania cheatera: Myślę, że jest Czy rozpisujesz demka 1.6 ?(T/N Tak Czy rozpisujesz demka CSGO ?(T/N Nie Czy spełniasz wymagania ?(T/N Tak, poza punktem odnośnie obsługi AMXBansa, ale tak jak jest napisane, do przyuczenia. Doświadczenie: No jako BL nie miałam niestety doświadczenia, tylko admin. Dlaczego Ty: Ponieważ jak się dowiedziałam, potrzeba osób, a dodatkowa para rąk zawsze się przyda, ponadto jestem aktywna na forum codziennie po kilka razy, co myślę, że jest dodatkowym atutem. Imię: Kontakt: (steam, gg) Steam: Valeria Twój SteamID: STEAM_0:1:159247524 1 Link to post Share on other sites
czajnikk 15 Share Posted September 5, 2020 Rozpiska co o tym sądzę? | + | - Rozpiska Demek 1.6 - Wymagania - Staż na sieci - Wiek - Aktywność | +/- | +/- | Imienia nie napisałaś ale tego nie liczę więc daje do neutralności | - | - Rozpoznawanie cheaterów myśleć możesz, ale musisz być dokładnie pewna nie możesz się wahać - Nie wiem czy potrzeba dodatkowych rąk jak mamy ok. 4 od 1.6 prędzej do CSGO Podsumowanie: Masz kilka mniejszych + jak i większych oraz masz 2 spore - , ale da się to nadrobić. Moim zdaniem: Jestem Bardziej na NIE niż na tak. co do podania. @ Lipny No nie wiem jak się waha myśli że tak ale to się zobaczy i jak już to rąk do CSGO bardziej niż do 1.6 Link to post Share on other sites
KaZiu :] 456 Share Posted September 5, 2020 Na NIE nie spełniasz wymagań Przy tej aktywności graczy obecni i tak nie mają co robić. 1 Link to post Share on other sites
Lipny 285 Share Posted September 5, 2020 edited 1 godzinę temu, KaZiu :] napisał: Przy tej aktywności graczy obecni i tak nie mają co robić. No jo ,jak wroci frekfencja to sie okaze ,ze nie bedzie komu sprawdzac Umie rozpoznac czita ...odpalic demo to kazy umie xD Jest aktywna Dajcie sie jej wykazac... Ja jestem na TAK Edited September 5, 2020 by Lipny Link to post Share on other sites
neymaroff 1 216 Share Posted September 5, 2020 Jak dobrze rozpiszesz demko (demko jest z pb) to bedziesz miala moje poparcie https://megawrzuta.pl/download/4d3d8e844dc00983a5cddde9b5b4dee9.html - asdadsa (Na NIE) Link to post Share on other sites
veegaz 467 Share Posted September 6, 2020 Jestem za jeśli chodzi o ostrą(o ile są jakieś plany przywrócenia serwera do żywych), a o PB wątpie, że zmienie zdanie nawet jak rozpiszesz dobrze demko. Bez grania i doświadczenia na PB nie widzę sensu pakowania się w to. 2 Link to post Share on other sites
neymaroff 1 216 Share Posted September 8, 2020 Fajna rozpiska xd @ Ogen Dogen lock moze xd 1 Link to post Share on other sites
Ogen Dogen 2 259 Share Posted September 9, 2020 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Powód: Podanie zostało zaakceptowane. Temat został zamknięty przez moderatora lub administratora, jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj post. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Z Pozdrowieniami, Ekipa CSKatowice.com Link to post Share on other sites
Recommended Posts