GAMINGwithMichu"Key-Drop.pl" 29 Share Posted August 27, 2020 Nick z serwera:MichuBomba Imię:Michał Wiek:14 w lutym 15 Czy posiadasz głos po mutacji (nie dotyczy kobiet)?:tak przechodzę ale mniej więcej mam Ile czasu spędzasz na TS3?:1-5 lub 2-6h W jakich godzinach najczęściej możesz przesiadywać?:od 15-22/23 Czy posiadasz admina na innym TS3?:nie Wymień rzeczy które potrafisz zrobić na ts3 (np. umiem tworzyć kanały)?:kanały tworzyć dawać rangi Czy posiadałeś w przeszłości poważne bany / konflikty na serwerze?:na ts3 nie Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?:dlatego że nie ma dużo admin bo ponieważ są może na urlopie i by przydał się dodatkowy admini bardzo lubię pomagać ludziom Co nowego jesteś w stanie wprowadzić na nasz serwer?:kulture rozmowy z administracja konkursy Czy jesteś w stanie płacić składki?:tak Kontakt:steam forum snap 5 2 By KaciK_CsK, August 29, 2020 Przed złożeniem podania powiedziałem ci jasno i wyraźnie, że jeżeli nie spełniasz wymagań to nie składaj, bo i tak je odrzucę albo ktoś inny to zrobi ;) Link to post Share on other sites
neymaroff 1 216 Share Posted August 27, 2020 Jestem na Nie. Za szybko chcesz wszystkie rangi. Poczekaj troche i znowu napisz za jakis czas. @ AK-47 KAT 1 Link to post Share on other sites
Spizganiec 143 Share Posted August 27, 2020 Nie - od kiedy ty przechodzisz mutacje? - lecisz na wszystkie rangi na forum - kultury to ty sam się naucz - celowo denerwujesz ludzi (przynajmniej mnie) 2 1 Link to post Share on other sites
Ichigo Kurosaki 竜 63 Share Posted August 27, 2020 Nie, powodów chyba nie trzeba podawać... Ale krótko opisze swoją decyzję. Michu po prostu nie nadaje sie na admina ts'a. Link to post Share on other sites
Pogrom 929 Share Posted August 27, 2020 Mam nadzieję, że się Kacik nie obrazisz. Podanie odrzucam. Powody: Wiek i mutacja. "Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?:dlatego że nie ma dużo admin bo ponieważ są może na urlopie i by przydał się dodatkowy admini bardzo lubię pomagać ludziom" 4 2 By KaciK_CsK, August 29, 2020 Dziękuje byczku :D Link to post Share on other sites
Pogrom 929 Share Posted August 27, 2020 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Podanie zostało odrzucone. Temat został zamknięty przez moderatora lub administratora, jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj post. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Z Pozdrowieniami, Ekipa CSKatowice.com Link to post Share on other sites
Recommended Posts