GAMINGwithMichu"Key-Drop.pl" 32 Share Posted August 22, 2020 Typ / rodzaj grafiki:tło takie jak na profilu mam i awatar Wymiar grafiki: avatar 500x500 i tło 1280x720 Tematyka:tlo jak na forum i awek jak na forum Napis:takie jak na forum na tle Własne materiały:nie mam Dodatkowe informacje:napis żeby ładny bo dawno nie robiłem jak powrócę to się odwdzięczę jak będę robić Rodzaj zlecenia (darmowe/płatne):darmowe jak powrócę się odwdzięczę do grafik @ Waterovsky Link to post Share on other sites
CZARODZIEJ BABA 425 Share Posted October 19, 2020 Ładne masz. Co byś chciał zmienić, skoro mają być takie jak są? Xd Link to post Share on other sites
GAMINGwithMichu"Key-Drop.pl" Autor Tematu 32 Author tematu Share Posted October 21, 2020 No tak jak pisze xD Link to post Share on other sites
Waterovsky 931 Share Posted November 12, 2020 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Temat przedawniony. Temat został zamknięty przez moderatora lub administratora, jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj post. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Z Pozdrowieniami, Ekipa CSKatowice.com Link to post Share on other sites
Recommended Posts