Burrows 0 Share Posted August 19, 2020 edited Wstęp Czy zapoznałeś się z regulaminem?: TAK Czy rozumiesz jego prawa; zakazy; nakazy?: Tak Czy akceptujesz zawarte w nim przepisy?: Tak Rozpoznanie Na jakim serwerze chcesz Admina?: PB Doświadczenie: Mam admina na innej sieci Dlaczego Ty?: Jestem poważnym dorosłym facetem który lubi sobie pograć a miłej atmosferze Co chciałbyś wprowadzić?; Mutowanie dzieci i tych co nie wiedzą co to jest kultura Byłeś kiedyś banowany? (sprawdź w AMXBans): Nie Dane Podstawowe Imię: Mirek Wiek: 30 Dane Techniczne Nick na serwerze: Burrows Ilość przegranych (link do GT) : https://www.gametracker.com/player/Burrows/pb.cskatowice.com:27015/ Mikrofon: Jest Składka (11,07 zł SMS / 7,00 zł PRZELEW - miesiąc) akceptuje Twoje SteamID: STEAM_0: 0: 539672774 Kontakt: steam, forum Dodam coś jeszcze od siebie: Ilość przegranych godzin może nie jest zadawalająca, jak już wspomniałem jestem dorosłym facetem który na codzień ma też inne obowiązki jak praca, rodzina, dzieci Mimo to potrafie pogodzić wszystko z grą i ten czas napewno zostanie poprawiony Edited August 19, 2020 by Burrows Link to post Share on other sites
DavidM 298 Share Posted August 19, 2020 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Podanie zostało odrzucone. Temat został zamknięty przez moderatora lub administratora, jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj post. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Z Pozdrowieniami, Ekipa CSKatowice.com Link to post Share on other sites
Recommended Posts