Luxyrie 722 Share Posted July 12, 2020 Hejka! Dzisiaj na mój'celownik' padł @ Smarkuuu Dobra morda Za dużo powiedzieć nie mogę, bo go za dobrze nie znam, ale spoko śmieszek z niego Jest to mój pomocny krasnal z bujnym dziewiczym wąsem, który mi składa kompa na zawołanie. Wiem, że lubi Prawo i Sprawiedliwość, zna się coś na składaniu pecetów i pisze czasem na KB. Super kumpel, wkurzanie Kazia to jego hobby, dobra mordka tylko strasznie samotny, jak jakaś babka wolna, szukająca przygód to śmiało zgłaszajcie się do niego! Na pewno was przyjmie z otwartymi rękami Smarkuuu? - zwykły gil z nosa. Fajny chłopak, wporzo gość. Przyszły mąż @ Agatka. Jeden z licznych stada alkoholików CSK hahahaha taka pocieszna mordka na ts'ie Dobry lobacek, bardzo pomocny i ogólnie supi chłop, buziak Hmm co ja mogę powiedzieć Jest w porządku, rok młodszy ode mnie. No i mój imiennik Smarku to jeden z największych śmieszków na CsK xd ale trzeba umieć zrozumieć jego poczucie humoru:) strzelać też coś tam strzela ma chętke na Gagatka;p Ni to raper, ni stand-uper, ale rym to jego szpaner, wygląda na kogoś "to skomplikowane", żadna nie pyta o to nad ranem, płynie dalej, rwąca rzeka, jest weteranem, los mu nie ucieka Smarku pseudonim narrator, psiapsia Kazika ale ogólnie w porządku gość W porządku smark. Idzie z nim pogodoć jak i pożartować Smarkacz? Fajny chłop, można się z nim pośmiać, ogarnięty. Lubię gościa Poprzednie 'Na celowniku' -> Veegaz 4 1 Link to post Share on other sites
Smarkuuu 283 Share Posted July 12, 2020 Fajny fajny celownik, bardzo mili i kochani jesteście i wgl bym was uściskał czy piwka się z wami napił. Ale... wszystko wszystkim kurła czekałem na jakieś diss'y xD Link to post Share on other sites
cajmert 3 080 Share Posted July 13, 2020 Nie zdążyłem odpowiedzieć xDDD @ Smarkuuu 1 Link to post Share on other sites
KaZiu :] 454 Share Posted July 13, 2020 2 godziny temu, cajmert napisał: Nie zdążyłem odpowiedzieć xDDD @ Smarkuuu Bez kitu.. ja też xD za szybko to poszło Link to post Share on other sites
Recommended Posts