PJC 215 Share Posted July 6, 2020 Bry. Chciałem Was poinformować, że stety bądź też nie rezygnuję ze wszystkich moich rang. Brak rozwoju w serwerach go- w sumie to nawet i niechęć takich serwerów tutaj trochę mnie zdemotywował. Kolejnym powodem jest brak czasu. Serwer zostawiam tak jak jest, nawet z autorskimi pluginami, no ale cóż. (Chyba, że Wam nie potrzebny to chętnie odkupię ) Ostatnim chyba najważniejszym dla mnie powodem jest to, że mam szansę wrócić do dawnych lat "świetności" w gronie którym znam od bardzo dawna. Chcę Wam wszystkim bardzo podziękować, za tą atmosferę, za super przyjęcie, za danie szansy na każdym stanowisku o które się starałem i mam nadzieję, że się w miarę wywiązywałem z obowiązków , za poznanie tylu naprawdę fajnych osób. W sumie cała ta sieć to tak jakby jedna wielka rodzina . Więcej chyba nie mam co pisać. Oznaczam administrację: @ Ogen Dogen @ cajmert @ Waterovsky @ Pogrom 1 2 2 Link to post Share on other sites
MyFrag 675 Share Posted July 6, 2020 Kto teraz będzie banował czituchów na csgo Trzymaj się, nie puszczaj się, będzie Ciebie brakować 1 Link to post Share on other sites
Ogen Dogen 2 259 Share Posted July 6, 2020 Szkoda, że odchodzisz, bo jednak miałeś ogromny wkład w rozwój naszej sceny csgo Życzę powodzenia 1 Link to post Share on other sites
zajączek zagłady 115 Share Posted July 7, 2020 Zdrowia i powodzenia 1 Link to post Share on other sites
KaZiu :] 456 Share Posted July 7, 2020 Powodzenia PS widzimy się na golonie w Walichnowach 1 1 Link to post Share on other sites
Smarkuuu 283 Share Posted July 7, 2020 No szkoda.. 3maj się młody 1 Link to post Share on other sites
(1)`SzYMI -.^ 1 075 Share Posted July 11, 2020 Siemano i powodzonka w przyszłości 1 Link to post Share on other sites
(1)`SzYMI -.^ 1 075 Share Posted July 11, 2020 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Powód: Sprawa została wyjaśniona Temat został zamknięty przez moderatora lub administratora, jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj post. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Z Pozdrowieniami, Ekipa CSKatowice.com Link to post Share on other sites
Recommended Posts