KINIA*** 4 Posted December 2 Nick: Xyzz Imię: Kinga Wiek: 20 SteamID: STEAM_0:0:243348869 Ilość przegranych godzin (Link do GT): https://www.gametracker.com/player/Xyzz/pb.cskatowice.com:27015/ Nie wiem czy pytanie o mutacje musi się tu znaleźć 1 Share this post Link to post Share on other sites
 Peel 23 Posted December 2 Na tak. Osoba odpowiednia na stanowisko admina, która nie będzie miała problemu z utrzymaniem porządku na serwerze, przy okazji sama się obroni przed prowokacjami, a doświadczenie w grze pozwoli jej odpowiednio oceniać grę podejrzanych o wspomagacze graczy. +kulturka +sympatyczna osóbka +godziny spędzone na serwerze -posty na forum, jak wiadomo, można szybciutko nadrobić Share this post Link to post Share on other sites
Dodomax 0 Posted December 2 Jestem na Tak. Dlaczego ? -Potrafi rozpoznać cheatera, -Ma mikrofon, -Steam, -Ma kulturke, -Często widziana na serwerze (aktywność), Sądzę że będzie dobrze pilnować porządku na serwerze :P Share this post Link to post Share on other sites
 CZARODZIEJ BABA 321 Posted December 2 Niech nam Kinga, tańczy w stringach + tak Share this post Link to post Share on other sites
 Tyś widzioł. 86 Posted December 2 Jestem na Tak + Miła, sympatyczna + Kobitka w składzie się przyda + Steam + Aktywność - Posty na forum, da się nadrobić ( swoją drogą to jest podanie na serwer gdzie liczą się godziny, a nie na moderatora forum ) Znam już ją trochę i wiem, że sobie poradzi. Share this post Link to post Share on other sites
 PattShi. 1470 Posted December 2 Na tak. Ma doświadczenie i na pewno sobie poradzi. Share this post Link to post Share on other sites
FREJZI 7 Posted December 2 Również na tak -Mikro, -Często na serverze, -Kulturka, -Widać ze zna się na grze Share this post Link to post Share on other sites
Włodar 9 Posted December 2 Na tak, bardzo fajna dziewczyna, dodatkowo zna się na cheaterach no i ma doświadczenie. Nie zgodzę się z jednym: Kulturą xD Tak dla podsumowania jej banów to ma: 1 dzień, 4h i 30 minut + 3 permy za kulturę. Ale dajcie mi pas, a kultury ją nauczę. Na tak Share this post Link to post Share on other sites
 Pozytywna 483 Posted December 2 Widzę że połowa osób była namawiana do komentowania tego postu. Na nie Nie wiesz co to kultura, nie raz użerałam się z tobą na serwie. A ostatnio nawet mnie obrazalas xD Nie 1 4 Share this post Link to post Share on other sites
 T@jemniczySmarkNaFirance 1 Posted December 2 A ja jestem na NIE. Z każdą decyzją admina ma jakieś ale do powiedzenia. Kultura? Pojęcie względne, gdyż teksty typu "zamknij ryj" do obcych graczy chyba są nie na miejscu 1 Share this post Link to post Share on other sites
 neymaroff 875 Posted December 2 Ja tez jestem na nie powody up 1 Share this post Link to post Share on other sites
 BloogChild 54 Posted December 2 Jak dla mnie OP. Często widziana na serwerze a nie oszukujmy niektórym z was również z początku wyrywały się soczyste kawałki Share this post Link to post Share on other sites
 (1)`SzYMI -.^ 621 Posted December 2 Rodziców trzeba się słuchać, a Helon mówił, że otrzymując drugą szansę adminem nie zostaniesz, także jestem na nie 3 Share this post Link to post Share on other sites
 Dzaastine 2547 Posted December 2 Będziemy trzymać się tej zasady. Szymi już wszystko wyjaśnił 1 Share this post Link to post Share on other sites
 Dzaastine 2547 Posted December 2 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Podanie zostało odrzucone. Temat został zamknięty przez moderatora lub administratora, jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj post. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Z Pozdrowieniami, Ekipa CSKatowice.com 1 Share this post Link to post Share on other sites