`Szymon #1 102 Posted Sunday at 14:15 (edited) Dzień Dobry , nie znalazłem żadnego dokładnego działu, więc napiszę tutaj. Poszukuję telefonu do 3500/3700 Android/IOS Bateria : Żeby starczała na 1 dzień co najmniej Aparat : Liczy sie glownie Aparat, żeby był ładny, wyraźny w nocy jak i w dzień Ekran : Tak mniej wiecej 5'coś około tego Ram : 2/3/4 Pamięc 64/128 GB Liczę na Huaweie, Samsungi, Iphony lub cos godnego polecenia Czekam na komentarze Edited Sunday at 14:19 by `Szymon #1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
 Ogen Dogen 1803 Posted Sunday at 15:38 Od siebie polecę Xiaomi Mi 6 #teamsiajomilepsze Mam go już ponad 2 lata i nigdy żadnego problemu nie było, nigdy się nie zawiesił (nawet przy wielu aplikacjach włączonych naraz), cały czas dostaje regularne aktualizacje systemu Kumpel ma go od premiery i te same wrażenia, nawet używając różnych wersji systemu. Bateria spokojnie wystarcza na 2-3 dni przy umiarkowanym użytkowaniu, wiadomo jak pocisnę gierki itp. to zużyje się bardzo szybko. RAM 6GB, 8 rdzeni CPU, pamięć 64GB, ale jest też wersja z 128GB. Cenę musisz sprawdzić, bo ja kupowałem za 1,5k, teraz trochę chyba podrożał, ale myślę, że do 2k znajdziesz spokojnie. Ekran 5' z hakiem, aparat wiadomo nie jest taki genialny jak w Samsungach, ale moim zdaniem jest bardzo dobry Pełna specyfikacja - https://www.mgsm.pl/pl/katalog/xiaomi/mi6/ 1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
 Niqueide 2 Posted Sunday at 19:13 To teraz ja Jakis do 700maxx ? Myslalem nad Huawei y7 2019 lub nokia 3.2 co sadzicie? Quote Share this post Link to post Share on other sites
 relax 902 Posted Sunday at 20:36 1 godzinę temu, Niqueide napisał: To teraz ja Jakis do 700maxx ? Myslalem nad Huawei y7 2019 lub nokia 3.2 co sadzicie? Do 700 to Xiaomi Redmi Note 7/8 w wersji 4/64. Jak dobrze się rozgladniesz to w tej cenie znajdziesz. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
 Smarkuuu 218 Posted Tuesday at 18:57 Mordo , tylko iPhone! Spoiler XDDDDDDDDDDDDDDDDDD Quote By  Ogen Dogen , Tuesday at 19:13 Wbrew pozorom iPhone jest bardzo dobrym wyborem dla laików, ponieważ system jest hermetyczny a aplikacje w sklepie są dokładniej sprawdzane przed wrzuceniem niż na Androidzie Share this post Link to post Share on other sites