Luxi 1 866 Moderator Last activity: 3 hours ago Posted May 7, 2019 Moderator Share Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 Witam! Oto kolejna seria 'Na celowniku' Więcej informacji znajdziecie tutaj KLIK Następną osobą, która znalazła się na moim celowniku jest @Agatka. ****************************************************************************** Co ja mogę powiedzieć.. Świetna kobietka ze zmiennym charakterem. Dla jednych potrafi być chłodna, jak lodówka wypełniona browarami, natomiast dla tych co sobie zasłużą -miła i cieplutka. Mały, inteligentny gnom z niej Nie da sobie w kasze dmuchać i nie jednego potrafi wyjaśnić na KB. Tak po za tym to bardzo fajna i empatyczna z niej osoba i lubię z Nią od czasu do czasu porozmawiać na pw. Śpiooooszek ^^ *********************************************************** "Cicha bomba, nie wiadomo kiedy może wybuchnąć pozytywnie walnięta kobitka, oby takich więcej było na świecie." *********************************************************** Odpaleniec jakich mało.. gadają, że ponoć ma układy, dlatego nie banują jej A tak serio to bardzo fajna kobitka, maruda jakich mało ( ), łoś, polecam tego allegrowicza *********************************************************** Agatka !! Cicha i skromna osoba z długim stażem na csk. Często straszy łamaniem xD i licznymi kontuzjami, ogólnie w porządku jest ta dziewczyna Damiana *********************************************************** Bardzo miła osoba *********************************************************** Nie znam jej zbytnio. Na pierwszy rzut oka zdawała się wredna i niemiła, z czasem moje odczucia do niej zostały zmienione. Spoko dziewczyna *********************************************************** " Agatek Agatek bardzo fajny z niej Gagatek :3 " *********************************************************** Agatka hm jest to mój taki maluszek kochany ❤️ jest Kochana, pomocna ogólnie bardzo pozytywna osoba *********************************************************** Fajna dziewczyna, umie pożartować, osobiście jej nie znam zbyt dobrze, ale wydaje się być sympatyczna, na pewno dobra gamerka *********************************************************** Nie znam jej jakoś dobrze. Kilka razy grałem z nią czy pisałem, ale wydaje się być w porządku. *********************************************************** Wydaje się być spoko osóbką ****************************************************************************** Poprzednie "Na celowniku" --> Pozytywna 4 1 Link to comment https://cskatowice.com/topic/35096-13-na-celowniku-agatka/ Share on other sites More sharing options...
Agatka. 2 187 Last activity: November 17 Posted May 8, 2019 Share Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! 3 Link to comment https://cskatowice.com/topic/35096-13-na-celowniku-agatka/#findComment-243016 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts