Dzaastine 3 621 Last activity: November 19 Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 Posted April 2, 2019 Kolejną osobą, która podjęła się wyzwania jest @Niebieskowłosa Zapraszam do czytania! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Pierwsza i najważniejsza rzecz, bez której nie zaczniemy. Opisz Nam siebie, opowiedz parę słów o sobie, przedstaw się Więc na początek mam na imię Natalia Aktualnie mam jeszcze 22 lata, mieszkam w małym miasteczku na Kaszubach. Miejsce w którym mieszkam nie daje zbyt dużych możliwości więc od razu po skończeniu liceum wyjechałam do Holandii gdzie poznałam @INter [m] i spędziliśmy tam razem prawie 3 lata. Jestem bardzo szaloną dziewczyna, która lubi spędzać czas ze znajomymi i próbować nowych rzeczy. W życiu każdego człowieka pojawia się coś takiego jak 'szansa'. Niektórzy potrafią z niej skorzystać, inni nie. Opowiedz Nam, czy była w Twoim życiu jakaś szansa, której nie wykorzystałeś/aś i dlaczego tak się stało? Staram się żyć tak żeby niczego nie żałować. Wydaje mi się, że jedyną szansą jakiej nie wykorzystuje to poprawa matury z matematyki Dla niektórych ludzi pojęcie szczęścia, to pieniądze, super dom, dobre auto, a dla niektórych to zwyczajnie w świecie rodzina, miłość, zdrowie, przyjaciele. Opisz Nam, czym według Ciebie jest szczęście? Dla mnie najważniejsi są bliscy. Mieć przy sobie zdrowa rodzinę, Piotrka to największe szczęście. Jestem osobą bardzo empatyczna i tak naprawdę bardziej liczy się dla mnie dobro najbliższych niż moje własne. Pieniądze i dobra materialne pomagają tylko realizować swoje marzenia i po prostu dobrze żyć, szczęścia nie dają wcale... Czy jesteś osobą, którą chciałbyś mieć za przyjaciela? Za co ceniłbyś siebie jako przyjaciele? Co by Ciebie w Tobie denerwowało? Myślę, że jestem całkiem dobrym przyjacielem. Jestem szczera i można mi zaufać. Nie potrafię odmówić jak się mnie o coś prosi i myślę że to najbardziej bym w sobie lubila. Jedyna rzeczą która by mnie w sobie denerwowala to to że jestem bardzo uparta XD.. No takie 8/10. Jak rozpoczęła się Twoja przygoda z siecią CSKatowice? Moja przygoda z Cs rozpoczęła się chyba standardowo. Było to w 2012 roku. Mój brat @BeeSWu grał, a raczej no-lifił na naszym painballu :D. Zaczęło się od tego że lubiłam patrzeć jak gra spary TeamCombed. Pokazał mi podstawy i tak zaczęłam grać. A raczej próbować XD. Początkowo grałam na jego steamie i tylko wtedy kiedy wpuszczał mnie na kompa.. Jako młodsza siostra byłam bardzo irytujące i lubiłam ich wkurzac. Chyba najlepiej wie to @Ogen Dogen. Po długiej przerwie wróciłam 2 lata temu już na własnym steamie i zaczęłam grać też na ostrą W dzisiejszych czasach pieniądze są Nam potrzebne do wszystkiego. Powiedz Nam, jakie znaczenie mają dla Ciebie pieniądze w życiu? Wiadomo, pieniądze są ważne. Dzięki nim możemy chociażby wspierać reklamę na CSK xD. Dla mnie jednak nie mają jakiegoś priorytetowego znaczenia. Potrzebuję je na własne "widzimisie" i do normalnego funkcjonowania. Dlatego też wyjechałam za granicę, żeby móc pozwolić sobie na cokolwiek tylko chce. Są jednak rzeczy ważniejsze których nie oddałabym lub nie zrobiła za żadna kwotę. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 Link to comment https://cskatowice.com/topic/34729-38-szybka-sz%C3%B3stka-niebieskow%C5%82osa/ Share on other sites More sharing options...
Ogen Dogen 2 845 Właściciel Last activity: 17 hours ago Posted April 2, 2019 Właściciel Share Posted April 2, 2019 Posted April 2, 2019 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! 2 Link to comment https://cskatowice.com/topic/34729-38-szybka-sz%C3%B3stka-niebieskow%C5%82osa/#findComment-240977 Share on other sites More sharing options...
Inkwizytor 10 056 Last activity: 5 hours ago Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 Posted April 2, 2019 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! 1 Link to comment https://cskatowice.com/topic/34729-38-szybka-sz%C3%B3stka-niebieskow%C5%82osa/#findComment-241010 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts