Jump to content

Locked propozycja

Recommended Posts

• Cała zawartość 8
    • Temat został założony
    • Ostatnia odpowiedź

Top Posters In This Topic

Najpopularniejsze posty

Szczerze? Niby rozumiem, ale jednak nie do końca ? Kali pić, Kali jeść ? gdzie te przecinki, opisz to jakoś konkretniej, nie tak wszystko na kupie, bo to ani ładu ani składu nie ma

Przeczytałem na jednym wdechu i musiałem zapalić, bo powietrza mi zabrakło. Ogólnie pomysł z odznaczeniami spoko.

Last activity:

Witam moja propozycja co mogło by być nowego na forum dla jego urozmaicenia to odznaczenia :D to znaczy odznaczenia za np. Rok od założenia konta forum i jeśli chodzi że by była masa takich odznaczeń to nie ponieważ myślę o tym w sposób jak jest np. rok gry to po następnym roku odznaczenie jakby się zmienia na 2 lata i jest tylko jedno  odznaczenia mogły by być np. za ilość postów czy ilość reputacji coś w tym stylu i przypomnę że nie na zasadzie odznaczenie rok na forum a obok 2 lata tylko rok zmienia się na 2 lata niby nic ale myślę że było by to ciekawe i po za tym chęć osiągnięcia czegoś na zasadzie takich odznaczeń była by spoko :D  no i jeszcze jakby można to i rangi ale nie na zasadzie vip moderator tylko coś innego dla graczy i innych użytkowników forum mogą być jak z 1.6 srebro 1 srebro 2 itd. które by się zdobywało po przez reputację np 20 srebro 1 itd. co ileś repek to by było według mnie spoko bo zawsze można coś takiego sobie wbić :P 

Last activity:
    Hej! Nie widzisz zawartości tego postu?
    Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji!
    • Haha 1

Last activity:

Last activity:

Last activity:

Last activity:
    • Haha 1

Guest
    This topic is now closed to further replies.
     Share

• Create New...
    You are viewing the forum as guest.
    You do not have access to some content and features!