Inka. 370 Posted February 10 heeej Mam problem nie mogę wejść na serwer dd2 za każdym razem pokazuje mi sie komunikat "serwer nie odpowiada" robiłam reinstal ale nic nie pomogło, cajmert sprawdzał i żadnego bana również nie mam .. orietuje sie co to może być ? Na inne serwery moge wejsc bez problemu Pomocy Share this post Link to post Share on other sites
 relax 619 Posted February 10 Reset serwera może pomóc Share this post Link to post Share on other sites
 Marnypopis 244 Posted February 10 Głupi pomysł, ale może zadziała. Connect adres_ip_dd2 w konsolę. Na inne serwery csk możesz wejść? Share this post Link to post Share on other sites
 Ogen Dogen 1540 Posted February 10 Teraz, Marnypopis napisał: Głupi pomysł, ale może zadziała. Connect adres_ip_dd2 w konsolę. Na inne serwery csk możesz wejść? Spróbuj tak, jeśli nie pomoże to spróbuj jeszcze zresetować ruter Share this post Link to post Share on other sites
 Inka. 370 Posted February 10 Teraz, Marnypopis napisał: Głupi pomysł, ale może zadziała. Connect adres_ip_dd2 w konsolę. Na inne serwery csk możesz wejść? Przez console nie wejde a na innego serwery csk moge wejsc normalnie Share this post Link to post Share on other sites
 Inka. 370 Posted February 10 5 minut temu, Ogen Dogen napisał: Spróbuj tak, jeśli nie pomoże to spróbuj jeszcze zresetować ruter pomógł reset routera,dziękuje pięknie By  Majkel , February 10 Jakie to proste xD Share this post Link to post Share on other sites
 Ogen Dogen 1540 Posted February 10 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Powód: Sprawa została wyjaśniona Temat został zamknięty przez moderatora lub administratora, jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj post. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Z Pozdrowieniami, Ekipa CSKatowice.com Share this post Link to post Share on other sites