Dzaastine 3 621 Last activity: November 19 Posted February 9, 2019 Share Posted February 9, 2019 Posted February 9, 2019 Cytat dnia ,,Cel to nic innego, jak marzenie z terminem realizacji." Joe L. Griffith ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Dowcip dnia Przychodzi 60-latek do seksuologa: - Panie doktorze, strasznie kiepsko u mnie z tymi sprawami, a mam dopiero 60 lat. Mój sąsiad ma ponad 80 i mówi, że on to codziennie po 2 razy. Doktor: - Proszę otworzyć usta, proszę powiedzieć: "Aaaaaa". - Aaaaaa... - Struny głosowe w porządku. Może pan mówić to samo. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Zagadka dnia Co robi sprzątaczka na parkiecie? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Piosenka dnia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Zachęcam do udzielania się! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ogen Dogen 2 842 Właściciel Last activity: 7 hours ago Posted February 9, 2019 Właściciel Share Posted February 9, 2019 Posted February 9, 2019 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cajmert 3 199 Właściciel Last activity: November 28 Posted February 9, 2019 Właściciel Share Posted February 9, 2019 Posted February 9, 2019 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! 1 2 Dzaastine, February 9, 2019 Sign In, aby zobaczyć zawartość tej notki! (1)`SzYMI -.^, February 9, 2019 Sign In, aby zobaczyć zawartość tej notki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts