relax 619 Posted February 3 Witam, cześć i czołem. Czy znajdę tutaj na sieci osoby, które grywają w GTA V i chciałyby pograć, jakieś napady poogarniać i w przyszłości ew za FiveM się zabrać? 1 By  Waterovsky , February 3 Już pobieram :D Share this post Link to post Share on other sites
 Captain 0 Posted February 3 Ja dopiero od 9 lutego mogę jak coś Share this post Link to post Share on other sites
 relax 619 Posted February 3 25 minut temu, Captain napisał: Ja dopiero od 9 lutego mogę jak coś Ile masz lat? Bo ja do ekipy szukam ludzi +18 Share this post Link to post Share on other sites
 Captain 0 Posted February 3 14 minut temu, relax napisał: Ile masz lat? Bo ja do ekipy szukam ludzi +18 To akurat się łapie 18 mam. Share this post Link to post Share on other sites
 relax 619 Posted February 3 Dodaj mnie do steam https://steamcommunity.com/profiles/76561198431899295/ Share this post Link to post Share on other sites
 relax 619 Posted February 5 Panie i Panowie, GTA V teraz na steam jest na promce za 64 zł, kto chciałby się przyłączyć i popykać w większym gronie to zapraszam 1 Share this post Link to post Share on other sites
 DEKSIU 301 Posted February 6 (edited) Ja mam już fivema od dawna, tylko mam male problemy techniczne, bo lubi się wyłączać po około 40 minutach ew. po godzinie rozgrywki i myślę o formacie pc win 10 pro, iż nie mogę znaleźć logicznej przyczyny po za wirusami edytacja @Ogen Dogen Sama gra. Czasami mi za pierwszym razem cs go też wywala tzn. ledwo włączę i jestem już w menu to wyłącza mi cs'a do pulpitu, ale po ponownym uruchomieniu działa ok i mogę grać nawet 5h jak dam sam radę tyle wytrzymać. FiveM zawsze odkąd go miałem, miał błędy i zawsze na jeden mnie wywalało, lecz na necie nie było pomocy. Antyvirusa wyłączyłem odinstalowałem i działa mi dłużej zanim wywali. Co do ram, tu mam ósemkę. dysk systemowy c 875 wolne z 930; dysk d 102 z 465; dysk e 437 z 465 GB oczywiście wszystkie. FiveM jest na D zainstalowany Edit 2 @Ogen Dogen fix-asparagus-triple Taki tytuł był błędu jak dobrze pamietam. Dziś od 2 tyg odpaliłem gta V i aktualizacje pobrałem teraz 1 gb z FiveMa. Zobacze czy dalej tak będzie jak było wcześniej Jak tak to dormat albo reinstall aplikacji zrobię. Może być coś ze spójnością plików z tym, że na steam tego nie sprawdze bo gtaV mam prosto z https://www.rockstargames.com/ Edited February 6 by DEKSIU By  Ogen Dogen , February 6 sama gra czy cały PC ? jak cały to przegrzewający się procek, jak sama gra to np. za mało RAM'u By  Ogen Dogen , February 6 to mimo wszystko obstawiałbym przyczynę w oprogramowaniu (system/stery/antywirus itp.) By  Ogen Dogen , February 7 To tak na sucho już nie mam więcej pomysłów, jak chcesz to załóż osobny temat i się pochylimy nad tym.. Share this post Link to post Share on other sites