Tajemnica 4 Posted February 2 Hejka! Jeśli idziecie w klimaty radia - nie wiem jaka jest wizja- to proponuje połączyć audycje z jakimiś konkursami z forum - wielka pomoc byłaby ze strony redakcji poprzez stworzenie wspólnego projektu typu „Top of Katowice” w którym pojawiałoby się notowanie najbardziej lubianych utworów na sieci. Wygrany Utwór osoby która go dodała do propozycji zostałby uwzględniony w rsach, gazetce, a sam użytkownik w jakiś sposób wyróżniony na forum. Share this post Link to post Share on other sites
 P@tRyK 1733 Posted February 2 Bezsens,każdy ma inne gusta muzyczne na tej sieci Share this post Link to post Share on other sites
 Tajemnica 4 Posted February 2 1 minutę temu, P@tRyK napisał: Bezsens,każdy ma inne gusta muzyczne na tej sieci No to chyba dobrze, bo radiowo nie tylko klepanie w danym klimacie? Share this post Link to post Share on other sites
 buarzej. 176 Posted February 2 Sprawdź sobie wymagania na dja, złóż podanie i będziesz miała swoje top of. / @mattylele stawiam, że tak w porywach do 10. XD Share this post Link to post Share on other sites
 Tajemnica 4 Posted February 2 15 minut temu, buarzej. napisał: Sprawdź sobie wymagania na dja, złóż podanie i będziesz miała swoje top of. Dzięki przemyśle te propozycje Share this post Link to post Share on other sites
 mattylele 434 Posted February 2 (edited) Godzinę temu, buarzej. napisał: Sprawdź sobie wymagania na dja, złóż podanie i będziesz miała swoje top of. Nic dodać, nic ująć. Wg mnie pomysł nie wypali. Ile w ogóle wynosi średnia słuchalność tego radia? xD Edited February 2 by mattylele By  PJC , February 2 Ja! XD Share this post Link to post Share on other sites
 Dzaastine 1909 Posted February 2 Nie ma najmniejszego sensu, ponieważ to radio nie jest takie jak wszystkim się wydaje. Nie prowadzimy "audycji" Każdy gra kiedy może, puszcza wtedy to na co ma ochotę, bądź inni słuchacze. Jeśli chodzi o aktywność słuchaczy, też jest mizernie... Radio jest 4fun, dla przyjemności, aby umilić trochę czas kiedy się pisze na kb, czy coś. DJ'e grają kiedy mogą @Ogen Dogen @relax 1 Share this post Link to post Share on other sites
 relax 619 Posted February 2 Myślę, że @Dzaastine odpowiednio to wyjaśniła. Nie planujemy wprowadzać audycji do radia, ot po prostu gramy kiedy jest czas, stąd też nie widzę sensu wprowadzania dodatkowych konkursów związanych z radiem. Share this post Link to post Share on other sites
 relax 619 Posted February 2 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Powód: Sprawa została wyjaśniona Temat został zamknięty przez moderatora lub administratora, jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj post. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Z Pozdrowieniami, Ekipa CSKatowice.com Share this post Link to post Share on other sites