Dzaastine 3 621 Popular Post Last activity: November 19, 2024 Posted December 8, 2018 Popular Post Share Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 Kolejną osobą, która podjęła się wyzwania jest @KaZiu :] Zapraszam do czytania! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Pierwsze i najważniejsze co pozwoli nam się czegoś o Tobie dowiedzieć, to to, w jaki sposób Nam siebie opiszesz - kim jesteś? Witam wszystkich serdecznie. Jestem Rafał całkiem zwykły koleś, który w maju ukończył dopiero 28 lat, dlatego tryskam energia i wigorem Wyluzowany z poczuciem humoru i dystansem do tego wszystkiego co się tutaj wyprawia, internety to zło! Pamiętajcie i nie dajcie się omamić. W życiu prywatnym posiadam dobre i miękkie serduszko. Jestem raczej osobą skromną i cichą. Zawsze chętnie pomogę drugiemu człowiekowi ale i są te złe strony, podobno straszny nerwus ze mnie ? to prawda często wybucham jak wulkan, no i są dymy… ale spokojnie pracuje nad tym xD Jakie Twoim zdaniem są najważniejsze wartości w życiu? No właśnie czy są to hmm… pieniądze, rodzina, praca, mądrość, przyjaźń, zdrowie… to wszystko oczywiście jest bardzo ważne w życiu każdego człowieka. Jeżeli chodzi o mnie, tą jedyną najważniejszą wartością jest miłość, która uczy nas szacunku, buduje zaufanie sprawia, że jesteśmy szczęśliwi. Miłość, przez którą nie możemy spać, jeść i wylewamy łzy. Bez tej wartości nie wyobrażam sobie swojego życia. Każdy z Nas potrzebuje w życiu swojej drugiej połówki. Powiesz Nam, jakie Twoim zdaniem powinna mieć cechy Twoja druga połowa? AAUUUU! Piękna Bużka, kozacki kuferek i poliftowy zderzak XDDD. A tak na poważnie druga połówka powinna być szczera, otwarta na każdy temat, delikatna i zadbana. Mająca poczucie bezpieczeństwa u mojego boku. Ogólnie fajnie gdyby umiała podać dobrą michę. Jest wiele życiowych piosenek, które często kojarzą Nam się z jakimiś miejscami i ludźmi. Czy masz taką piosenkę? Jeśli tak, to co to za piosenka? Opowiedz Nam krótko, dlaczego ta piosenka Szanowna Pani Redaktor, takich piosenek każdy z nas ma wiele. Pierwsza, która nasuwa się na myśl jest to nutka powiązana z pewną sytuacją, jaka mnie spotyka każdego roku latem. Męski wypad do Skorzęcina! Trzy dni rozpusty, chamstwa, odcięcia się od szarej rzeczywistości, zero jakichkolwiek zahamowań XDD. Grube melo co tu dużo pisać. Zawsze, kiedy ruszamy w drogę towarzyszy nam ten kawałek. Żaden człowiek nie urodził się idealny. Każdy z Nas popełnia błędy, jedni wyciągają z Nich wnioski, inni nie. Jak to mówią, człowiek uczy się na błędach. Czy jest w życiu coś, co uważasz za błąd i potrafisz wyciągnąć z tego jakieś wnioski? Ehh… Tych błędów była masa. Życie dało mi kopa, którego nigdy nie zapomnę, ale i nauczyło, że nie można chcieć czegoś na siłę, bo jeśli ma być dobrze to będzie. Czy uprawiałeś/aś jakiś sport w swoim życiu? Jaki jest Twój ulubiony sport i dlaczego akurat ten? Od najmłodszych lat kopało się w piłkę co zostało do dziś amatorskie pogrywanie. Turnieje zakładowe, różnego rodzaju rozgrywki o puchar sołtysa. Drugą passą od wielu lat są ciężarki, uwielbiam się wyciszyć na siłowni, zapodać ulubioną muzę, zrobić kozacki trening, kiedy nikt nie przeszkadza, porozmyślać o pewnych sprawach, wyjść zalany potem i dumnym z siebie, że coś zrobiłem, a nie tylko grałem w csa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 1 Link to comment https://cskatowice.com/topic/33085-25-szybka-sz%C3%B3stka-kaziu/ Share on other sites More sharing options...
Mateuszek. 216 Last activity: September 29, 2020 Posted December 9, 2018 Share Posted December 9, 2018 Posted December 9, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! 1 Link to comment https://cskatowice.com/topic/33085-25-szybka-sz%C3%B3stka-kaziu/#findComment-230381 Share on other sites More sharing options...
Inkwizytor 10 478 Last activity: 18 hours ago Posted December 9, 2018 Share Posted December 9, 2018 Posted December 9, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment https://cskatowice.com/topic/33085-25-szybka-sz%C3%B3stka-kaziu/#findComment-230429 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts