Jump to content

Locked #20 Szybka Szóstka! - Czekoladka.

Dzaastine
     Share

Recommended Posts

• Cała zawartość 5
    • Temat został założony
    • Ostatnia odpowiedź

Top Posters In This Topic

Najpopularniejsze posty

Kolejną osobą, która podjęła się wyzwania jest @Czekoladka.   Zapraszam do czytania!   ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~   Bardzo trudna jest umiejętności opi

Twoje błędy to takie ze upijasz się do zgonu a potem turlasz sie po podłodze z koleżanka i nagrywasz głupie piosenki na karaoke xD

Last activity:

1fC9Fqv.png

Kolejną osobą, która podjęła się wyzwania jest @Czekoladka.

Zapraszam do czytania! :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bardzo trudna jest umiejętności opisania własnej osoby. Tym bardziej gdy pomijamy wykształcenie, zawód czy też narodowość. Dlatego zacznijmy standardowo od głównego pytania - Kim jesteś? 

Jestem młodą, miłą i chyba sympatyczną dziewczyną w wieku 24 lat :P Pozytywnie nastawioną do świata i ludzi (nawet tych dziwnych). Uwielbiam zwierzęta, w szczególności koty.

Nasza przyszłość była planowana już od  bobasa. Jednak bardzo duża część naszych planów oraz marzeń nie wypaliła z różnorodnych przyczyn. Dlatego chciałabym abyś spojrzała kilkanaście lat wstecz, a po chwili na swoje dotychczasowe życie. Żyjesz tak jak sobie to wymarzyłaś?

Kiedyś chciałam być antropologiem bądź weterynarzem, a pracuję w handlu, więc nie bardzo. Jedyna rzeczą którą sobie kiedyś zaplanowałam, to wyprowadzić się od rodziców i w końcu usamodzielnić. Powiedzmy, że to wyszło mi prawie w 100%. 

Jakie są według Ciebie najważniejsze wartości w życiu? Opisz je nam. 

To chyba najcięższe pytanie. Większość osób pisze, że rodzina, miłość i zdrowie. Ja jestem osobą, która raczej myśli tylko o sobie, więc postawiłabym na dobrze płatną pracę, która pozwoli na stabilne życie, bez wyrzeczeń oraz brak problemów. 

Wygrywasz 6 w LOTTO, nagły przypływ gotówki, nie spodziewasz się tego. Co robisz z wygranymi pieniędzmi ? 

Ostatnio koleżanka w pracy zapytała mnie czy byłabym w stanie w jeden dzień rozwalić 50 tys zł, odpowiedziałam, że tak. Ogólnie kwota, która bym wtedy wygrała byłaby dużo większa i większość przeznaczyłabym na spełnienie marzeń, coś bym odłożyła, chociaż i tak myślę, że nie poleżałaby długo na koncie ^^ 

W dzisiejszych czasach pieniądze są Nam potrzebne do wszystkiego. Powiedz Nam, jakie znaczenie mają dla Ciebie pieniądze w życiu?

Hmm... bez pieniędzy nie byłabym w stanie się utrzymać, wykarmić mojego kota, opłacić rachunków, więc są dosyć istotne w moim życiu.

Żaden człowiek nie urodził się idealny. Każdy z Nas popełnia błędy, jedni wyciągają z Nich wnioski, inni nie. Jak to mówią, człowiek uczy się na błędach. Czy jest w życiu coś, co uważasz za błąd i potrafisz wyciągnąć z tego jakieś wnioski? 

Oj moje prawie całe życie to jeden wielki błąd xD Jestem osobą, która w kółko popełnia jedne i te same błędy, ale nie wyciągam z nich żadnych wniosków. Jak teraz o tym myślę, to jest to straszne. Chyba czas w końcu to zmienić :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

• I like this! (+1) 6

Last activity:
    Hej! Nie widzisz zawartości tego postu?
    Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji!

Last activity:
    • Haha 1
    Czekoladka. Czekoladka.,
    Sign In, aby zobaczyć zawartość tej notki!

Last activity:

Last activity:

• Luxi changed the title to #20 Szybka Szóstka! - Czekoladka.
    • Dzaastine locked this topic
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
     Share

• Create New...
    You are viewing the forum as guest.
    You do not have access to some content and features!