Luxi 1 739 Moderator Popular Post Last activity: 10 minutes ago Posted November 21, 2018 Moderator Popular Post Share Posted November 21, 2018 Posted November 21, 2018 ♥ NA CELOWNIKU ♥ Witajcie!Oto nowa seria 'Na celowniku'. Więcej informacji znajdziecie tutaj -> KLIK Osobą,która znalazła się na moim celowniku jest @pogяσм ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Spokojny, opanowany, dobrze pełniący swoją służbę Udziela się wtedy, kiedy trzeba zwięźle i na temat. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Słabo go znam,ale wydaje się być dobrym moderatorem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nie miałem z nim jakiejś większej styczności,ale oceniam go jako dobrego moda i bardzo aktywnego :3 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Hm,Pogrom? No nie wiem, jak będę chciał to pogrom,a jak nie,to nie pogrom.Nie będzie mi nikt życia układał. A co do tego osobnika to leń śmierdzący, ostatnio mi się z tego zwierzał, kiedy prosiłem go o pewną sprawę ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Według mnie, Pogrom robi tutaj dużą robotę, zresztą jak całą administracja. Nie miałem okazji z nim rozmawiać,ale z tego co widzę po forum jest on aktywny i skłonny do żartów,ale gdy jest taka potrzeba potrafi ostudzić atmosferę. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Parówa,parówa i jeszcze raz parówa. Dobry programista, robi świetną robotę na Zombie,mało pije i lubi słuchać remiksów Zbyszka Stonogi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Bardzo fajnym kolegą,bardzo pomocny i zaradny,bardzo łatwo z nim nawiązać kontakt i zawsze można liczyć na jego pomoc ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Jaki jest pogrom? Hmm.. pomocny, pełen energii, pracowity, koleżeński, ma poczucie humoru i można zawsze na nim polegać. Jest również wspaniałym opiekunem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Bardzo pomocny,opanowany i jeden z najlepszych Moderatorów ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Z tego co zauważyłem, nie wcina się w żadne kłótnie,opanowany,ogarnięty i pomocny ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Taki cichociemny z Niego, nie udziela się często,jednak robotę robi jako moderator.Na dzień dzisiejszy u mnie number one na tym stanowisku Bezkonfliktowy i mega spokojny niczym medytujący Konfucjusz w bezwietrzny dzień. Od czasu do czasu wejdzie na serwer postrzelać coś z awupy jednak to wciąż za mało na mnie, pozdrawiam ! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ogólnie znana osoba, chodź my się nie znamy i nie rozmawiam z nim,ale wiem, że jest mądra osoba dużo wie na temat csk pomocny jest i oby tak było zawsze. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nie znam go za bardzo, ale wydaje się być miłym człowiekiem, bezstronnym, można bez problemu stwierdzić, że jest dobrym moderatorem oraz opiekunem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Pogrom pożyteczny i pomocny bot ? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Pogrom, Ohh Pogrom! Na początku zaznaczę osoba bardzo pomocna. Jest bardzo dobrym opiekunem, adminem, graczem. Zna się na tym co robi i oby tak dalej. Z czasem może awansuje na wyższa rangę? Czas pokaże. Ja oczywiście odznaczyłabym tego pana. Pozdrawiam!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Pogrom - super gość, zawsze pomocny, mam z nim dobry kontakt i jak potrzebuje pomocy to bije zawsze do niego jak w dym,bo wiem ,że mi pomoże.Jest bardzo spokojny, opanowany, wszystko robi z rozwagą,by nie popełnić żadnego błędu.Złoty człowiek dla tej sieci serwerów,dużo dla nas robi.Najlepiej go sklonujcie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nie znam zbytnio, ale wydaję się być sympatyczny. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Michałek, wredna małpka ,która nie chce mi już pomagać, bo myśli, że kłamię Ale bardzo fajny, sympatyczny chłopak! Dobry moderator i opiekun serwera ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Jest pomocny, kiedy bym do niego nie zapukał, to drzwi się otwierają, dokładnie wysłucha i jak tylko potrafi pomoże, jest kulturalny oraz zaangażowany we wszystko co wykonuje. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Gadaliśmy może 2 razy, ale wiem, że dobrze pełni funkcje moderatora, bo obserwowałem kilka razy jego działania ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Pogrom opiekun serwera Zombie mod, tam gdzie jestem adminem. Pogrom jest bardzo fajną i miłą osobą na pewno zna się na rzeczy. Szczerze to nie wiem co napisać, ale Pogrom jest na prawdę bardzo dobrym opiekunem. Moja opinia jest dobra xD ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Młody, dobry chłopak. Aktywny moderator Polecam użytkownika. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Hmm ... jest strasznie uparty i leniwy, jak się czegoś uprze to mu nie przegadasz , ale jako opiekun i moderator daje radę xD ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Miła i spokojna osoba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Poprzednie 'Na celowniku' -->P@tRyK 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzaastine 3 619 Last activity: March 8 Posted November 21, 2018 Share Posted November 21, 2018 Posted November 21, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! 1 ISIS, November 21, 2018 Sign In, aby zobaczyć zawartość tej notki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
No One 647 Last activity: June 15, 2022 Posted November 22, 2018 Share Posted November 22, 2018 Posted November 22, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts