Mateuszek. 216 Popular Post Last activity: September 29, 2020 Posted September 9, 2018 Popular Post Share Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 ♥ NA CELOWNIKU ♥ Witajcie! Oto kolejna seria 'Na celowniku'. Więcej informacji znajdziecie tutaj----> Klik Kolejną osobą, która znalazła się na moim celowniku jest @Dzaastine ******************************************************************************************************************************************* Justyna to bardzo, ale to bardzo przemiła osoba i w dodatku kochana! Prywatnie mogę powiedzieć, że rozmawia mi się z nią bardzo dobrze. Jest szczera, można z nią pożartować, pomocna, ale troszkę zagubiona. Jeśli chodzi o sieć to bardzo ożywiła strefę redakcji, robi sporo aby ludzie często wpadali na forum i czytali czy to też wywiady lub inne rzeczy. Cieszę się bardzo, że wróciła po przerwie i prężnie działa na sieci. ******************************************************************************************************************************************* @Dzaastine? Justynka super osoba, wspaniała Pani redaktor przyszła Pani m :>. Pijanica lubiąca radlerki Pozytywna osoba w sieci a w realu to już nie wspomnę, tryska energią. Kobieta z dużym dystansem do siebie jak i do innych, z tego co zauważyłem lubi poznawać nowe osoby i to się ceni. Co by tu jeszcze dodać, hmmm. Justynko powodzenia w życiu, niech wszystko wyjdzie na prostą :D, pozdrooooo Psze Pani :3. ******************************************************************************************************************************************* Wybrałeś najpiękniejszą kobietę na sieci , w realu się z nią nie spotkałem , ale świetnie się z nią rozmawia na różne tematy , jest miła sympatyczna. *******************************************************************************************************************************************Jest miłą i dobrą osoba, również pomocna i najlepszy redaktor na csk. ******************************************************************************************************************************************* Bardzo ładna pani Redaktor robiąca fajne wywiady itp. Wielbiąca nad życie piosenkę Borys'a LBD "Jessica" a tak to ogółem spoko dziołcha, może ci ta opinia na szybko się przyda. ******************************************************************************************************************************************* Bardzo pozytywna osoba, uwielbiam jej poczucie humorku. ******************************************************************************************************************************************* Nie znam jej za bardzo, ale mogę stwierdzić, że jesteś pomocna, sympatyczna i śliczna. ******************************************************************************************************************************************* Justynka jest bardzo energiczna i pomocna.. Z nią zawsze czas przyjemnie mija szczególnie, gdy lami i jest łatwym fragiem. ******************************************************************************************************************************************* Hmmm trudno mi powiedzieć zbyt nie znam jej, lecz wydaje się spoko osobą, no i ma czym oddychać. *******************************************************************************************************************************************Sympatyczna i ładna dziewczyna. Odwala kawał dobrej roboty w redakcji. ******************************************************************************************************************************************* Grałam z Nią parę razy mixy,wydaje się być fajną osobą. ******************************************************************************************************************************************* Hmm, @Dzaastine to najlepszy bot na serwerze jakiego widziała planeta, freekill, na mixach każdy boi się grać przeciwko Niej, miło się z Nią rozmawia, zawsze jest śmiesznie przy tej skromnej osobie m.in. na tsie XDD jest to bardzo dobry redaktor, jak i administrator, no i najważniejsze Najlepsza mordeczka! Haha. Botek, Pozdrowienia od Kacika<3 ******************************************************************************************************************************************* Cudowna kobieta, można z nią porozmawiać o wszystkim, zawsze pomoże i zrozumie! Bardzo dobry admin, najlepsza redaktorka Ogromnie cieszę się z jej powrotu na sieć. ******************************************************************************************************************************************* Znam @Dzaastine bardzo długo jeszcze za czasów kiedy miałam admina na paintballu jest ona niesamowita zawsze można na nią liczyć, jest otwarta i mega pozytywna, no co mogę więcej powiedzieć.. Ci którzy ją znają wiedzą jaka jest wspaniała. ******************************************************************************************************************************************* Justyna jest piękną,młodą inteligentną kobietą,z dobrym serduchem i charakterem. Nie poznaliśmy się jeszcze osobiście nad czym ubolewam,ponieważ dzielimy wspólną pasję i miłość do motocykli ❤️ Niedługo pewnie dołączy do ekipy Moderatorów z czego bardzo się cieszę(Zawsze możesz liczyć na moją pomoc Justynka),chciałbym aby została z nami na CSK jak tylko najdłużej się da,ponieważ pasuję do tego grona wyjątkowych kobiet na naszej społeczności, a i moje podrywy na moto są dobre Dzasta (nuta dla ciebie ) ******************************************************************************************************************************************* Dobrze się spisuje i jest fajna dziewczyną. ******************************************************************************************************************************************* Pierwsze koło w moim wozie. ******************************************************************************************************************************************* Justyna to bardzo sympatyczna dziewczyna, z dużym poczuciem humoru, znam ją od niedawna ale już zdążyłem polubić. ******************************************************************************************************************************************* Komunikatywna i otwarta na ludzi, pomocna, pracowita i sympatyczna kobieta... ******************************************************************************************************************************************* Kiedy pierwszy raz spotkałem ją na serwerze to dostałem bana. XD Ogólnie wydaje się być całkiem miłą i pozytywnie nastawioną do świata osobą. Moim zdaniem bardzo dobrze sprawuje powierzone jej funkcje (zarówno admina, jak i redaktora). No i oczywiście trzymam za nią kciuki, bo złożyła podanie na moda, ale to chyba formalność. ******************************************************************************************************************************************* Mogłabym o niej opowiadanie napisać. Justyna to najlepsza kobitka pod słońcem. ❤ Pomogła mi ogromnie nie tylko w problemach związanych z siecią, ale również w problemach osobistych. Bardzo ją cenie za ogromny dystans do własnej osoby. Można z nią pogadać o wszystkim. Wkłada całe serce, w pracę związana z siecią. Jest bardzo ogarnięta - Wszystko ma przygotowane przed czasem, a nie tak jak ja, że wszystko na ostatnią chwilę. XD PS. Lubi siedzieć pod biurkiem! ******************************************************************************************************************************************* Bardzo sympatyczna dziewczyna, miła, atrakcyjna i ma duże Oczy *-*. Wspaniała przyjaciółka i Pani prezydent, lubi siedzieć pod biurkiem! ******************************************************************************************************************************************* Poprzednie 'Na celowniku' --->fatal1ty! 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pozytywna 791 Last activity: November 28 Posted September 9, 2018 Share Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cajmert 3 199 Właściciel Last activity: November 28 Posted September 9, 2018 Właściciel Share Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzaastine 3 621 Last activity: November 19 Posted September 9, 2018 Share Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WhiteBlood 73 Last activity: November 18, 2019 Posted September 9, 2018 Share Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PattShi. 1 481 Last activity: July 18, 2022 Posted September 9, 2018 Share Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
P@tRyK 1 919 Last activity: November 23 Posted September 9, 2018 Share Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzaastine 3 621 Last activity: November 19 Posted September 9, 2018 Share Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FREESTYLER 7331 242 Last activity: October 9, 2018 Posted September 9, 2018 Share Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychiczna;) 607 Last activity: September 8 Posted September 10, 2018 Share Posted September 10, 2018 Posted September 10, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts