Dzaastine 3 621 Popular Post Last activity: November 19, 2024 Posted August 13, 2018 Popular Post Share Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 ♥ WYWIAD Z ADMINISTRACJĄ DEATHRUN ♥ Witajcie! Dziś dosyć ciekawy wywiad. Dlaczego? Bo jest grupowy Z tym się tutaj chyba jeszcze nie spotkaliśmy. Dziękuję chłopaki za wyjście z taką inicjatywą! Redaktor: Dzaastine Udzielający wywiadu: @Kayyzan @Sh4dowム @カミルネグロ | Korea <3 | @Dawidovskyy @Siusiejo Życzę przyjemnego czytania, jest to dość długi wywiad, wytrwajcie do końca bo warto! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Cześć Wam! Dziś nietypowy i niecodzienny wywiad, bo grupowy. Super, że się zgłosiliście, mamy okazję dowiedzieć się czegoś o osobach z CS:GO Na sam początek napiszcie Nam coś o sobie, kim i skąd jesteście? Kayyzan Mam na imię Nikodem, 15 lat urodziłem się w Kaliszu i też tutaj mieszkam. Na razie jestem zwykłym uczniem gimnazjum Sh4dowム Cześć, mam na imię Kacper, mam 16 lat, nie jestem nikim wyjątkowym żeby tu się jakoś rozpisywać, głównie gram w dużo gier na PC, jakby ktoś chciał razem pograć zapraszam na mój kanał ts gdzie przesiaduje z ziomkami swoimi i z forum xD. カミルネグロ | Korea <3 | Witam. Mam na imię Krystian, jestem 15-latkiem(w grudniu 16). Pochodzę z małej miejscowości Ozorków niedaleko Łodzi. Na co dzień spędzam mój czas grając w gry komputerowe i sprawując rolę admina na serwerze Deathrun. Dawidovskyy Nazywam się Dawid. Przez wielu nazywany również ,,Kotlet". Pochodzę z "Zadupia" Zwanego również Piotrkowem Trybunalskim. Mam 14 lat oraz tonacje głosu przez który inni uważają że mam ok 16. Siusiejo Więc mam na imię Norbert, mam 16 lat i pochodzę z Kielc (woj. Świętokrzyskie) Czym zajmujecie się na codzień? Jakie macie zainteresowania prócz CS'a? Kayyzan Na co dzień amatorsko zajmuję się grafiką Czasami też pójdzie się w jakiś urbex jak jest przyjemna pogoda. Nie jestem jakimś aktywnym człowiekiem więc większość również śpię i jem XD Sh4dowム W obecnym okresie na co dzień głównie gram w komputer, resztę czasu poświęcam na piłkę nożną treningi wiec sportowy tryb życia tez prowadzę. カミルネグロ | Korea <3 | Na co dzień gram na serwerze i pilnuję porządku wśród graczy. Oprócz CS'a gram też w League of Legends. Gdy mam wolną chwilę to oglądam anime. Moim ulubionym anime jest "Darling in the FranXX". Poza tym to interesuję się astronomią. Często oglądam filmy związane z kosmosem jak i o tematyce naukowej. Na bieżąco śledzę poczynania ludzkości jeżeli chodzi o podbój kosmosu i trzymam kciuki za ludzi dzięki którym mamy szansę przedłużyć nasz gatunek i zapobiec wyginięciu całej rasy poprzez przeniesienie się na inne planety. Dawidovskyy Oczywiście nie licząc takich podstawowych spraw jak szkoła, to interesuje się głównie sportem, informatyką oraz nagrywaniem na YouTube. A dokładniej ćwiczę karate w którym osiągam pewne sukcesy. A wracając do informatyki to programowanie na poziomie podstawowym. Siusiejo Na co dzień zajmuje się treningiem fizycznym który ma na celu przygotowania mnie do pójścia do nowej szkoły. Napiszcie nam coś o swoich marzeniach i planach na przyszłość. Kayyzan Moje marzenia? Mieć dobrą maszynę na dwóch kółkach A tak to raczej już żadnych marzeń nie mam. Po gimnazjum zamierzam iść do technikum jako technik informatyk, a później może skończyć studia na kierunku psychologii. Sh4dowム Konkretnych celów to nie mam zamierzonych, mam jeszcze dużo czasu na decyzje które oczywiście będą przemyślane. カミルネグロ | Korea <3 | Moim marzeniem jest spotkać się twarzą w twarz z Elonem Muskiem. Jeżeli chodzi o plany na przyszłość to chce zostać informatykiem. Dawidovskyy Hmmm.. Marzenia.. Dla mnie marzenie to Cel. Jaki? Chcę w dziedzinie sportu wcześniej wspomnianej osiągać kolejne sukcesy oraz się rozwijać. Jak również pobić swój rekord w ilości punktów zdobytych na zawodach oraz osiągnąć mistrzostwo Europy (Na ten moment tylko Wicemistrzostwo Europy). Oraz zapełnić wszystkie pułki pucharami, a jestem już w połowie. Siusiejo Od kiedy pamiętam zawsze chciałem służyć w służbach mundurowych i dlatego też dążę do tego celu. Więc postanowiłem że pójdę do szkoły o profilu mundurowym, a potem na studia wojskowe. Macie rodzeństwo? Jak wyglądają Wasze relacje z nimi? Kayyzan Jeden starszy brat oraz młodsza siostra, która właśnie się urodziła Z bratem relacje są bardzo dobre z siostrą trudno jeszcze powiedzieć xD Sh4dowム Jestem jedynakiem Moje relacje z innymi są miodzio hehe. カミルネグロ | Korea <3 | Mam dwóch starszych braci. Pierwszy jest starszy ode mnie o 10 lat, a drugi o 12 lat. Ciężko mi utrzymać w obecnej chwili z nimi jakiekolwiek relacje gdyż jeden z nich mieszka w Szwecji, a drugi siedzi całymi dniami w pracy, a jak już jest po pracy to spędza czas z narzeczoną(za 2 lata żoną). Dawidovskyy Nie mam rodzeństwa. A tak czy tak wole zostać jedynakiem. Siusiejo Pochodzę z rodziny wielodzietnej więc jest nas troszkę. Osobiście kontakt z moim rodzeństwem mam bardzo dobry bo rodzinę ma się jedną i to oni zawsze mi pomogą. Jakie wartości w życiu uważacie za najważniejsze? Kayyzan Bez pieniędzy nic się nie da zrobić. Jak to mówił znany poeta "Masz hajs, masz władze - a jak masz hajs, baby same przyjdą". A tak na serio to jednak miłość oraz rodzina. Bez tych dwóch czynników życie nie miałoby sensu i normalny człowiek nie umiałby funkcjonować Sh4dowム Osobiście cenie ludzi którzy maja do siebie dystans i poczucie humoru z takimi mogę się już zadawać. カミルネグロ | Korea <3 | Najbardziej cenie szczerość i lojalność. Nie widzę sensu w utrzymywaniu znajomości z osobą, która chce mieć ze mną kontakt tylko dla własnych korzyści. Dawidovskyy Oczywiście bezsprzecznie na pierwszym miejscu jest rodzina, to najważniejsza wartość w moim życiu. Na drugim miejscu jest miłość, znajomi, a a następnie szczerość, mądrość itp. Siusiejo Odwaga, honor, inteligencja. Jakiej muzyki słuchacie? Macie jakieś swoje ulubione utwory? Kayyzan Moim ulubionym zespołem jest Linkin Park i raczej nie zamierzam zaprzestać ich słuchać Ale oprócz tego Rap Rocku słucham również EDM, Muzykę elektroniczną i trochę Vixy Ulubiony utwór: Linkin Park - One More Light Sh4dowム Hard Trap, Rap i ostra vixa ulubionych nie będę wstawiać bo jest ich za dużo heh. カミルネグロ | Korea <3 | Przez długi okres czasu słuchałem anglojęzycznych twórców np.: 2Pac, Snoop Dogg, Dr.Dre, Kendrick Lamar itp. ale od kilku miesięcy zacząłem co raz bardziej słuchać naszej polskiej muzyki. Najczęściej słucham teraz Quebonafide, Taco Hemingwaya, Malika Montane i Bedoesa. Moimi ulubionymi utworami są "Art-B", "MÓWILI", "05:05" i albumy "Egzotyka" oraz "Soma 0,5 mg". Dawidovskyy Jak wiadomo jestem z Gimnazjum Czyli jestem z "Gimby". Dlatego też słucham "Polskiego Rapu" Głównie: - ReTo - „UA” - ReTo - Papierosy_rmx - ReTo - „RS7 - White 2115. Oraz inne tego typu, a wymieniać nie będę bo listy by nie było końca ;P Siusiejo Osobiście nie mam jakiegoś szczególnego gatunku muzyki którego ciągle słucham. Słucham tego co mi wpadnie w ucho. Ostatnio bardzo polubiłem zespół Linkin Park i tam jak na razie mam swoje ulubione utwory, są to między innymi Lost In The Echo, In The End, Talking To Myself, One More Light i wiele innych. To teraz czas przejść do pytań najważniejszych Jak rozpoczęła się Wasza przygoda z CS'em ? Kayyzan Pierwszym moim CS'em był cs 1.6, jeszcze gdy działał na jakiś 25 w porywach do 30 fps na starym laptopie Podpatrzałem u kumpla który grał w tą jakże znaną "szczelankę" i również spróbowałem swoich sił na serwerach FFA i tak się zaczęło. Sh4dowム Miałem takiego kolegę maćka (to była podstawówka XD) powiedział ze jest taka fajna strzelanka csgo i wtedy były święta i była przecena (wtedy na steam płaciło się jeszcze w euro) gierka mnie wciągnęło i gram do teraz. カミルネグロ | Korea <3 | Moja przygoda z CS'em zaczęła się już w 1.6. Zacząłem w niego grać bodajże jak miałem 5-6 lat, ponieważ na komputerze, który dzieliłem z braćmi akurat był CS 1.6 i każdego dnia jak wracałem do domu to siedziałem przed komputerem i grałem na Bermudach. Kolejnym etapem było przeniesienie się od razu CS:GO(nigdy nie grałem w Source i Condition Zero). Tam zacząłem grać na innej sieci przez ponad 2 lata i zrobiłem sobie przerwę na 1,5 roku. Wróciłem do CS:GO 2 miesiące temu i obecnie nie zapowiada się na to żebym przestał. Dawidovskyy Po prostu gra była na tzw ,,Topie" A chcąc podążać za rzeczami popularnymi po prostu ją kupiłem. Siusiejo Na początku zaczęło się od oglądania różnorakich filmików o CS:GO i po pewnym czasie oglądania filmików stwierdziłem że będę skończonym idiotą jak nie kupię tej gry. Więc tak i uczyniłem i dlatego tu jestem Jak trafiliście na CSKatowice? Kayyzan Pierwszym serwerem z rodziny Katowic był nasz jakże kochany Jailbreak na globalku. Szukałem wtedy serwerów 4fun i szczerze, był to mój pierwszy serwer który zagrałem na CS:GO. Sh4dowム Przyznam ze zupełnie przypadkiem, siec od razu przypadła mi do gustu i to był ten moment w którym doszło do mnie ze pasuje zostać tu dłużej. カミルネグロ | Korea <3 | Na CSKatowice trafiłem dzięki mojemu znajomemu, który tak samo jak ja grał na deathrunach i podał mi ip tego serwera. Na początku grałem według własnych zasad, ponieważ nie sądziłem, że będę tutaj dłużej rezydował, ale jak widać po upływie czasu byłem w błędzie. Dawidovskyy Po tym jak zamknięto poprzedni server na którym pełniłem funkcje admina, postanowiłem poszukać nowego servera, a że przepadałem za Deathrun'em to postanowiłem poszukać takiego też servera. I trafiło na CSKatowice. Siusiejo Na CSKatowice trafiłem przypadkiem szukałem fajnego serwera do bhop'a. Dlaczego akurat DeathRun? Kayyzan Dlaczego deathrun? Przejąłem pałeczkę po starym opiekunie gdy serwer stał pusty i jakoś tak zostało że się zadomowiłem z tym trybem. Również lubię oglądać "Best CSGO movement compilation" i sam jakotako umiem bunnyhopować więc jednak zainteresowanie movementem w csgo tak zostało Sh4dowム Hmm.. tutaj to wygląda tak ze lubię bunnyhopa i te sprawy co sprowadza się do DeathRuna a dalej już trafiłem na ten serwer :D. Jak wyglądają Wasze relacje z innymi użytkownikami forum? Bardziej mam na myśli graczy CS 1.6 Kayyzan Ciężko tutaj mówić o relacjach jeśli ich raczej nie ma XD Jakoś nie za często wchodzę na 1.6 więc tutaj raczej gracze mogą mnie nie znać Sh4dowム Wrogów na sieci nie mam wiec źle nie jest xD co do relacji jest bardzo dobrze :3. Czy gracie w ogóle w CS 1.6? Jeśli tak to dlaczego wolicie GO, jeśli nie to dlaczego nie lubicie 1.6? Kayyzan Czasami pogram w 1.6 by przypomnieć sobie starsze czasy, najchętniej te z zombie moda i zombie escape Sh4dowム Osobiście mam pobranego ale nie grywam wole csgo nie odpowiadają mi takie starsze gry ;/. カミルネグロ | Korea <3 | Obecnie nie gram w 1.6. Mam wiele wspomnień z tej gry i ją uwielbiam, ale nie mógłbym teraz grać w nią gdyż się postarzała i to mocno. Za żadne skarby nie umiałbym się przyzwyczaić do tamtego silnika i jeżeli mam do wyboru grać w 1.6 ze względu na sentyment albo w CS:GO, bo jest nowszą, lepiej wyglądającą grą to wole zostać przy CS:GO. Dawidovskyy Tak grałem w cs 1.6 jednakże trzeba iść wraz z postępem czasu i grać w nowsze produkcje. Siusiejo Nie gram w ogóle w cs 1.6. Nie lubię cs 1.6 głównie za grafikę która po prostu boli mnie w oczy i to jest główny powód. Według Was, sprawujecie się dobrze jako administracja? Dobrze dogadujecie się między sobą? カミルネグロ | Korea <3 | Jesteśmy ludźmi i zdarzają nam się od czasu do czasu jakieś małe grzeszki, ale na dłuższą metę to robimy to co musimy jako administratorzy i pilnujemy porządku, żeby gracze mogli w spokoju u nas spędzać czas. Jeżeli chodzi o dogadywanie się z innymi adminami to z mojej perspektywy jest dobrze. Nie mam problemu jeżeli chodzi o to. Dawidovskyy Tak.. I nie. Jako administracja sprawujemy się jak najbardziej odpowiednio. Spełniamy swoją role i robimy to co do nas należy. Jednakże czasami zdarzy się że z graczem "Pobawisz" i odbija lecz są to momenty chwilowe oraz rzadko się zdarzają. Czy dobrze się dogadujemy? Emm.. Nie wszyscy. W moim przypadku dogaduje się ze wszystkimi, lecz były takie wyjątki (Lucky/Listonosz) Którzy przez problemy i sprzeczki z administracją postanowili złożyć degradacje, a szkoda by były to osoby którym pomagałem ze znajomością komend itp. Byli to najlepsi na tą chwile znajomi. Siusiejo Ogólnie my jesteśmy administracją która jest FAMILIFRIENDLY więc dogadujemy BARDZO BOBRZE. Jak oceniacie pracę swoich Opiekunów? Za co ich cenicie najbardziej, macie do nich jakieś zastrzeżenia? Tu i teraz macie okazje powiedzieć co Wam na sercu leży カミルネグロ | Korea <3 | Jeżeli chodzi o Kayyzan(Lodomira) to stara się wprowadzać nowe rzeczy na serwer, ale albo one nie działają na serwerze i się psują, albo zaksiu nie chce ich wprowadzić. Natomiast Sh4dow to chyba nadal myśli, że jest zwykłym adminem i się rozleniwił. Dawidovskyy Lodomir: Jak najbardziej uważam go za dobrego opiekuna. On tak na prawdę cały czas dbał o DeathRun'a i starał się go "Upiększać" Gdy zgłaszałem podanie na administratora pomagał mi i tłumaczył cierpliwie to co robiłem źle i co miałem poprawiać. Shadow: Dobry opiekun wykonuje swoją role tak jak powinien. Czasami lecz jest zbyt surowy, a jak ktoś powie mu z 3 słowa to od razu daje zbyt surowe kary. Pomocny, cierpliwy dobry kolega. Siusiejo Do opiekunów nie mam żadnych zastrzeżeń są dyspozycyjni oraz co najważniejsze mili i ogólnie najlepsi. To teraz pytania dla Opiekunów Według Was, sprawujecie się dobrze jako Opiekunowie? Jak wyglądają relacje między Wami i dogadywanie się w sprawach serwera? Kayyzan Moim zdaniem jestem dobrym opiekunem i daje z siebie wszystko by jakoś promować serwer oraz go utrzymywać. Dodaje pluginki, spełniam propozycje zmian no i jestem od początków deathruna! Raczej między moim wspólnikiem @Sh4dowム relacje można określić jako "kumple z osiedla" Nigdy nie ma spin oraz jakoś dajemy radę razem rozkręcać serwer. Sh4dowム Myślę ze jako opiekun na chwile obecną sprawuje się bardzo dobrze. Z moim drugim opiekunem lodmirem mam bardzo dobry kontakt i dogaduje mi się z nim jak najlepiej :D. Jak oceniacie pracę swoich Adminów? Jak wyglądają Wasze relacje z Nimi? Za co ich najbardziej lubicie, co możecie powiedzieć nam o każdym z nich? Kayyzan Zabijecie mnie za to panowie ale wybaczcie XD Praca administratorów jako tako jest dobra, mimo paru wpadek oraz nadużywań swej rangi Opisując każdego szczegółowo spędzilibyśmy tutaj wieki więc ogólnikowo wszyscy są pozytywnymi wariatami! Lubię ich za ich humor, to że potrafią działać w zespole i dobrze się dogadują Również razem sami się dobrze dogadujemy Sh4dowム Z adminstracją jak przystaje mamy bardzo dobry kontakt z niektorymi sam przesiaduje na ts i na luzie razem rozmawiamy. Czy według Was jest coś, co można byłoby zmienić bądź poprawić na forum? Kayyzan Moim zdaniem forum nie potrzebuje żadnych wielkich zmian, wszystko jest dobrze zrobione Sh4dowム Ja osobiście do wyglądu nic nie mam. Zmieniłbym takie rzeczy jak np. funkcje jaka pełni zaksiu- główny admin serwerów cs:go moim zdaniem mógłby ktoś taki do niego dołączyć, iż jedna osoba sama nie wyrobi na zajmowanie się dziewięcioma serwerami na raz *chodzi o pluginy itp*. カミルネグロ | Korea <3 | Moim zdaniem, forum jest dobre takie jakie jest w obecnym stanie i nie potrzebuje żadnych zmian. Dawidovskyy Tak na prawdę nie wiem 9_9 Siusiejo Nie ma nic forum jest idealne. Czy chcielibyście kogoś pozdrowić? Dodać coś od siebie na koniec? Kayyzan Z tego miejsca chciałbym pozdrowić raczej wszystkich graczy Jailbreak'a, bo bez nich nie byłbym żadnym opiekunem, ani nie byłbym zarejestrowany na forum! Sh4dowム Nie chce wymieniać oddzielnie bo jeszcze bym kogoś pominął za to pozdrawiam tutaj całą załogę cskatowice! :D. Od siebie dodam na koniec że dziękuje za udzielenie mi wywiadu i @Dzaastine za napracowanie się nad pytaniami dla nas i przygotowaniem go :3. カミルネグロ | Korea <3 | Chciałbym pozdrowić "Femme", naszego gracza z Ukrainy który pomimo 15 banów dalej gra na serwerze i nawet nauczył się słowa "lewe". Dawidovskyy Pozdrawiam Martynę ;3 Dziękuje za uwagę, pamiętajcie jedzcie warzywka i wg, hah Siusiejo Chciałbym pozdrowić Mame, Tate i oczywiście Patrycje (Mała Zabójczyni) ponieważ nie mogę o niej zapomnieć za co dziękuje tobie Sh4dowム i tobie カミルネグロ | Korea <3. Zapraszam wszystkich na DeathRun!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Dziękuję Wszystkim za uwagę! Mam nadzieję, że się podobało Poprzedni wywiad ---> #39 Wywiad z FREESTYLER 7331 ---> Zgłoś się do wywiadu! <--- 14 Link to comment https://cskatowice.com/topic/31103-40-wywiad-z-administracj%C4%85-deathrun-csgo/ Share on other sites More sharing options...
neymaroff 2 209 Moderator Last activity: Yesterday at 01:36 PM Posted August 13, 2018 Moderator Share Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! 1 Link to comment https://cskatowice.com/topic/31103-40-wywiad-z-administracj%C4%85-deathrun-csgo/#findComment-214139 Share on other sites More sharing options...
Agatka. 2 187 Last activity: November 17, 2024 Posted August 13, 2018 Share Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! 2 1 Link to comment https://cskatowice.com/topic/31103-40-wywiad-z-administracj%C4%85-deathrun-csgo/#findComment-214142 Share on other sites More sharing options...
Psychiczna;) 607 Last activity: September 8, 2024 Posted August 13, 2018 Share Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! 1 Link to comment https://cskatowice.com/topic/31103-40-wywiad-z-administracj%C4%85-deathrun-csgo/#findComment-214143 Share on other sites More sharing options...
Co Złego To Nie My 183 Last activity: October 1, 2020 Posted August 13, 2018 Share Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! 1 Link to comment https://cskatowice.com/topic/31103-40-wywiad-z-administracj%C4%85-deathrun-csgo/#findComment-214144 Share on other sites More sharing options...
veegaz 575 Last activity: June 7, 2024 Posted August 13, 2018 Share Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! 1 1 Link to comment https://cskatowice.com/topic/31103-40-wywiad-z-administracj%C4%85-deathrun-csgo/#findComment-214154 Share on other sites More sharing options...
shh44dowee 701 Last activity: May 14, 2021 Posted August 14, 2018 Share Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! 1 2 Link to comment https://cskatowice.com/topic/31103-40-wywiad-z-administracj%C4%85-deathrun-csgo/#findComment-214171 Share on other sites More sharing options...
FREESTYLER 7331 242 Last activity: October 9, 2018 Posted August 14, 2018 Share Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment https://cskatowice.com/topic/31103-40-wywiad-z-administracj%C4%85-deathrun-csgo/#findComment-214177 Share on other sites More sharing options...
dKz 6 Last activity: June 30, 2023 Posted August 14, 2018 Share Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment https://cskatowice.com/topic/31103-40-wywiad-z-administracj%C4%85-deathrun-csgo/#findComment-214180 Share on other sites More sharing options...
`RЕďvΞιΝ 1 339 Last activity: November 24, 2019 Posted August 14, 2018 Share Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment https://cskatowice.com/topic/31103-40-wywiad-z-administracj%C4%85-deathrun-csgo/#findComment-214201 Share on other sites More sharing options...
WhiteBlood 73 Last activity: November 18, 2019 Posted August 14, 2018 Share Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment https://cskatowice.com/topic/31103-40-wywiad-z-administracj%C4%85-deathrun-csgo/#findComment-214202 Share on other sites More sharing options...
Dzaastine 3 621 Last activity: November 19, 2024 Posted August 14, 2018 Share Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! 1 `RЕďvΞιΝ, August 14, 2018 Sign In, aby zobaczyć zawartość tej notki! Link to comment https://cskatowice.com/topic/31103-40-wywiad-z-administracj%C4%85-deathrun-csgo/#findComment-214204 Share on other sites More sharing options...
Aj Ken Flaj 34 Last activity: November 24, 2018 Posted August 14, 2018 Share Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment https://cskatowice.com/topic/31103-40-wywiad-z-administracj%C4%85-deathrun-csgo/#findComment-214239 Share on other sites More sharing options...
Dzaastine 3 621 Last activity: November 19, 2024 Posted August 14, 2018 Share Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! 1 Link to comment https://cskatowice.com/topic/31103-40-wywiad-z-administracj%C4%85-deathrun-csgo/#findComment-214246 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts