Brelok 305 Posted May 14, 2018 Share Posted May 14, 2018 siemka. Ostatnio zakupiłem dysk ssd specjalnie pod windowsa. Wczoraj zainstalowałem na nim windowsa 10 bez formatowania starego dysku HDD. System uruchomił się normalnie bez żadnych problemów. Dzisiaj poprzenosiłem na SSD najważniejsze pliki z HDD i chciałem ustawic w biosie start systemu z SSD. Niestety uruchamia się system z HDD. Nie pomaga nawet wyjęcie starego dysku, wykakuje błąd. W czym lezy problem? Czy to wina tego, że mam dwa systemy na obu dyskach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BezNicku123 205 Posted May 15, 2018 Share Posted May 15, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brelok 305 Posted May 15, 2018 Share Posted May 15, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
`RЕďvΞιΝ 1 339 Posted June 11, 2018 Share Posted June 11, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts